Isabella* -> RE: NOVEMBERKE 2016 (8.3.2016 20:34:16)
|
Jaz sploh več ne upam delat teh testov, res. Menstruaciji bi morala dobiti prejšnjo nedeljo oz. v ponedeljek. V torek zem zjuteaj naredila sem FS, ki je pokazal rahlo črtico, potem pa popoldne še tistega cheap Baby check mini, ki vsem riše črtice... In mi ni dalo miru pa sem probala popoldne še CB (ki je pokazal +, ampak ne ravno močen) in še CB digital (celo dva, en je pokazal 1-2 (v torek) drugi kasneje (to nedeljo) 2-3) tako da pomoje noseča sem - dvomim, da bi bili lažno pozitivni ravno vsi.. Sem jih naredila mali milijon, ker sem v tem prvič in nisem imela pojma kaj črtice pomenijo [sm=smiley36.gif] Na koncu bom prišla tako daleč, da bom šla na krvnega in se bom nehala živcirat. Vsak dan si najdem nekaj novega, če niso krči me pa skrbi, da imam mogoče izvemmaternično n[sm=zmeden.gif] vem da je čisto brezveze, da se toliko sekiram in premišljujem ampak si prav ne morem pomagat. Zavidam vsem, ki zagledajo + in so potem čisto blažene do pregleda in si ne delajo nepotrebnih skrbi[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|