bucka* -> RE: NOVEMBERKE 2016 (24.9.2016 10:30:55)
|
Živjo novemberke! Jst sm imela v četrtek (v 33. tednu) pregled pri gin. in sem končno dobila potrditev, da je punčka :) Obrnjena na glavo :-), težka 2200g in (vsaj tako zgleda) "normalna" :-) v glavnem, tako kot mora bit :) zdej, ko vem spol, se lahko lotim tud cunjc, vozičkov in ostalih drobnarij. v dm po nakupih grem pa po oktobrski plači, ker mamo neka huda dela po stanovanju (končno!!!) in so me rahlo finančno izčrpali :) Malinca07, ne sekiraj se zaradi nakuplljenih stvari... Jst sm mela v prvo to srečo, da je ravno soseda rodila (9 mesecev pred mano) in mi je samo nosila stvari... vse, kar ji je ostalo, tko da sm jst pol tud kupovala še dodatno in mi je tud ogromno ostalo, ampak nič hudega, ker sem potem spet dala naprej in zdaj mi te iste punce vračajo, oziroma odstopajo, kar je njim ostalo :) roba mora krožit, kot denar :) glede mehčalca, naj ga ne bi uporabljal pri dojenčku, ampak meni je mami takrat zrihtala nek super bio prašek in mehčalec (Bioseven se imenuje, prodajala ga je pa neka gospa, podjetjem sicer...), tko da sem poskusila s tistim in ga miniminimalno dozirala, pa je blo vse ok. Je bil pa drag špas, se spomnim. ene 35€ za 1L praška in 1L mehčalca. Če mi ne bi mami kupila, bi bla rajš brez [sm=smiley36.gif] ŽABBY, čisto iste težave imam kot ti, zbudim se ob 2h, 3h in premišljujem neumnosti. včasih kolovratim po stanovanju, včasih pa ležim in tuhtam, mogoče clo brskam po netu, ali pa pišem sodelavcem, ki delajo nočne šihte [sm=jezicek.gif] potem sem naslednji dan malo bolj utrujena in spim mogoče do 4h, 5h, potem pa spet isto :) zjutraj, ko je treba tamawga v vrtec peljat, bi pa spaaaala :) jst na pregledu nisem še dobila napotnice za ctg, samo potrdilo o predvidenem datumu poroda. naslednji pregled imam v 37 tednu, takrat pa najbrž dobim... počutje je nekako ok, samo ničesar ne morem počet prov dolgo, ker me vse tišči/boli/moti... dobro da ne grem več v službo, ker ne vem, kako bi zmogla... ne bi najbrž :) lepo se imejte, vikend je lep napovedan, izkoristite ga maksimalno! :)
|
|
|
|