tjasakp -> RE: NOVEMBERKE 2016 (7.3.2016 7:37:42)
|
čau punce, kako ste?? meni so ta vikend kar začele nagajati sicer blage slabosti... predvsem ko sem v avtu mi nagajajo pa če ne jem rec. več kot dve, tri ure[sm=zmeden.gif] ampak nič hujšega, daleč od bruhanja, le neprijeten občutek.. pa tudi menjave razpoloženja me dajejo, sicer mož pravi da so to le izgovori, ko me prime živc reče on[sm=smiley36.gif] in zaspana sem zvečer, bi šla že ob 9 spat.. sicer je to mogoče tudi posledica tega ker sem se omejila na eno kavo/zeleni čaj zjutraj ... se mi pa po drugi strani dogaja da se zbudim zjutraj ob rec 5 uri, lahko tudi prej za it lulat in pol ne morem zaspat nazaj [sm=zmeden.gif] kot danes na primer [sm=smiley29.gif] ugotavljam pa, da je precej težko skriti nosečnost, še posebej ker sem nehala kadit in pit alkohol, sej ni da prej sem ga pila v potokih ampak se nikoli nisem branila kozarca vina pri kosilu ali na rojstnih dnevih [sm=jezicek.gif] ravno včeraj sem bila na enem pri kolegici, ki ima trimesečnega dojenčka in ve, da tudi midva načrtujeva še enega in ko je vidla da ne bom nazdravila in da nisem šla potem ven enega pokadit ji je bilo vse jasno, sem ji lahko prebrala na obrazu [sm=smiley36.gif] ampak kljub temu nočem še povedat, je pa očitno da nekaj njih že močno sumi in mislim da bodo že vsi vedeli pred tremi meseci ko bomo tudi uradno povedali [sm=smiley2.gif] pa lep začetek delovnega tedna želim [sm=bravo.gif]
|
|
|
|