viola test iz Mullerja (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pikapoka pika -> viola test iz Mullerja (19.2.2016 13:26:39)

zanimajo me izkušnje pri uporabi Viola testa pred izostankom. Je kateri pokazalo [sm=rozacrtici.gif] pred izostankom? Koliko dni prej? In pa tudi če so zaradi občutljivosti potem tudi velikokrat lažno pozitivni? Hvala že vnaprej za mnenja [sm=smiley1.gif]

P.s. Pa vem da je najbolje počakat na izostanek..

Bigmamma -> RE: viola test iz Mullerja (19.2.2016 14:34:15)

Meni ni pokazal nosecnosti, pa sem bila takrat v 4.tednu..predlagam ti first sign iz dm-a, pri obeh mi je takoj pokazal zelo ocitno [sm=rozacrtici.gif][sm=smiley1.gif]

Stella83 -> RE: viola test iz Mullerja (23.2.2016 18:33:13)

Brez zamere, ampak zakaj bi ga delala pred izostankom?

Dr. Pušenjak pravi, da gre v prvih 14. Dnevih veliko nosečnosti naprej. Tudi moja prijateljica je test delala pred izostankom in ji je pokazalo + oz [sm=rozacrtici.gif] in je bila čisto navdušena. Čez par dni je dobila M. Ji je G rekla, da če ne bi testa tako kmalu delala, sploh ne bi vedela, da je bila noseča. Lahko si predstavljate, da je bila popolnoma obupana. Bi si pa prišparala kar nekaj živcev in solz, če ne bi bila tako neučakana.
Pač moj dobronamerni nasvet - počakaj vsaj do izostanka..

Janchek81 -> RE: viola test iz Mullerja (1.3.2016 12:26:14)

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

zanimajo me izkušnje pri uporabi Viola testa pred izostankom. Je kateri pokazalo [sm=rozacrtici.gif] pred izostankom? Koliko dni prej? In pa tudi če so zaradi občutljivosti potem tudi velikokrat lažno pozitivni? Hvala že vnaprej za mnenja [sm=smiley1.gif]

P.s. Pa vem da je najbolje počakat na izostanek..

Meni je pokazal [sm=rozacrtici.gif] na dan izostanka, prej ga pa nisem želela delat ...

Stran: [1]