Ayla.F -> RE: plačilo uz sličice (26.2.2016 17:16:17)
|
Če bi vsi ginekologi po vseh ZD-jih delali po enakem principu cel cajt, to pomeni, da bi bilo splošno znano, da je treba prvo UZ sliko plačati 3 eur (al pa kolikor že), potem ok, ni panike.. ko pa berem, da marsikatera nosečka dobi sliko, dve, tri brez problemov zastonj na vsakem pregledu, pa ne mislim samo na tistih treh osnovnih pregledih, ampak tudi na 'stotih' drugih pregledih, na katere hodijo zaradi takih in drugačnih komplikacij, potem pa se mi zdi malo butasto, zakaj moram pa ravno jaz plačati.. in tista druga jih dobi tudi po tri na pregled brez problema, meni pa ene klinčeve slike niti ponudijo ne. pa nisem bila niti tečna, niti zoprna, niti nervozna, niti nič, pač povprečna prvič nosečka, ki je polna pričakovanja, kaj se bo videlo na UZju, kako zgleda otroček v živo itd... in VALDA da bi slikico, da lahko navdušeno pokažem kaj imam v bušiju tudi drugim, kaj šele bodočemu atiju otročka.. in zaradi mene loh na običen A4 format sprintajo, da jim bo manjši strošek.. ali pa naj že po defaultu nobeni ne dajo slike, pa je stvar rešena.. in Stanislava_, štekam kaj ti hočeš povedat, važno je, da se vidi, da je s plodekom vse v redu, samo mi pač nismo stroji in si želimo vseen malo več pozornosti kot samo potrditev nosečnosti in adijo.
|
|
|
|