Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (1.3.2016 14:14:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika ahhh a res? no vseeno jih sprobam [sm=smiley1.gif] Itak, da jih sprobi ... maybe bojo pa teb v korist .. mene so npr sam zmedl [sm=zmeden.gif] Pa res pred delanjem testa vsaj 2 uri nič ne pij in ne jej... Kdaj se pa delajo , mislim v katerem delu dneva? Kako pogosto, vsaki dan pred predvideno O? Pa pokažejo že prej ali ko je že O nastopila? Ker takrat je ponavadi že skoraj prepozno, treba je pred O več [sm=sloncek.gif] ne smeš delati z jutranjim urinom... Mene so tok zmedl, ker sm včasih mela šibko drugo črtico pol popoldne oz. zvečer je pa ni blo več, drugi dan ista zgodba ... tko, da ... [sm=zmeden.gif] Upam, da bojo teb služili ... dobiš pa zravn navodila ... in boš videla, da piše, da ne delaj z jutranjim in da pred testiranjem vsaj 2 uri prej ne jej in ne pij ... Nisem jih jaz naročila. Jaz si BT merim in mi točno pokaže, seveda se pa BT dvigne ko je že O, tako da treba spremljati nekaj časa in potem vidiš vzorec. Samo zanimalo me je pač, kako delujejo, kaj pokaže......dve uri nič jesti in piti, to bi tudi rada videla[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|