Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 24.3.2016 13:40:25
|
|
|
|
Sareta88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Sareta88 zdaj pa gre zares in kmalu ne bo več . pikapoka pika kako je pa danes kaj s tvojo črtico ? Ja Allstar res je, zdaj pa gremo v akcijo v aprilu, ni druge. Ima da zagledamo No drugače pa zaenkrat deluje, da bo M normalna, kej več pa bom znala povedat čez kak dan, saj je pobavadi drugi dan tisti izliv
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 24.3.2016 13:41:19
|
|
|
|
Sareta88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88 No jaz sem danes dobila M. Zgleda, da je malo zamudila, ampak je bila očitno tudi O pozna, na 19.dan. Tako da, mislim, da krvomočnica ni preveč vplivala. No zdej pa v akcijo, uradno:) Žal mi je in srečno v aprilu Ashatan hvala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 24.3.2016 14:05:12
|
|
|
|
madjanca
|
Evo pa sem naredila izpit izobrazevanja in sedaj mi bodo lahko podaljsali pogodbo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 24.3.2016 14:45:22
|
|
|
|
mimi_ka
|
madjanca čestitke! mene pa izpit čaka 12.4. Sareta88 škoda za ampak važno, da je prišla in greva skupaj v april novim zmagam na proti jaz jo sicer še čakam, ampak pride zagotovo do konca meseca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 24.3.2016 16:32:05
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Evo pa sem naredila izpit izobrazevanja in sedaj mi bodo lahko podaljsali pogodbo Pridna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 24.3.2016 19:07:45
|
|
|
|
..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88 No jaz sem danes dobila M. Zgleda, da je malo zamudila, ampak je bila očitno tudi O pozna, na 19.dan. Tako da, mislim, da krvomočnica ni preveč vplivala. No zdej pa v akcijo, uradno:) Kakorkoli se sliši smešno, sem vesela, da si jo dobila. Sedaj pa veselo na delo in prepričana sem da vama bo hitro uspelo Držim pesto
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 24.3.2016 19:08:50
|
|
|
|
Sareta88
|
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88 No jaz sem danes dobila M. Zgleda, da je malo zamudila, ampak je bila očitno tudi O pozna, na 19.dan. Tako da, mislim, da krvomočnica ni preveč vplivala. No zdej pa v akcijo, uradno:) Kakorkoli se sliši smešno, sem vesela, da si jo dobila. Sedaj pa veselo na delo in prepričana sem da vama bo hitro uspelo Držim pesto Hvala ..noname.., tudi jaz sem vesela, da če je že imela za prit, da je prišla in da greva v akcijo in da se ti pridružim ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 24.3.2016 19:11:05
|
|
|
|
..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88 IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88 No jaz sem danes dobila M. Zgleda, da je malo zamudila, ampak je bila očitno tudi O pozna, na 19.dan. Tako da, mislim, da krvomočnica ni preveč vplivala. No zdej pa v akcijo, uradno:) Kakorkoli se sliši smešno, sem vesela, da si jo dobila. Sedaj pa veselo na delo in prepričana sem da vama bo hitro uspelo Držim pesto Hvala ..noname.., tudi jaz sem vesela, da če je že imela za prit, da je prišla in da greva v akcijo in da se ti pridružim ;) Pridi pridi, te sprejmem. In seveda tudi vse ostale.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 25.3.2016 12:09:34
|
|
|
|
Tara90
|
pikapoka pika a je kaj novega pri tebi? Si naredila še kakšen test? Me že prav firbec matra..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 25.3.2016 13:29:55
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Joj kok ste napisale.. Super. Žal nisem uspela vsega prebrat. Še nisem ponovila testa. Ni časa za nič. Se vam javim ko bo kajnovega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 25.3.2016 13:54:14
|
|
|
|
Bibabuba12
|
No evo, danasnji rezultati. HCG se spet visa, v torek je bil 85 nekaj, danes 89 nekaj. Znorela bom. Resnicno. Zdaj samo cakam, da vidim kaj mi bo zdravnica odgovorila, ker sem ji poslala sporocilo. Ali moram takoj v bolnico ali lahko grem po praznikih. Zdaj sem resnicno zakljucila in sem fiksno odlocena, da je tole bila moja zadnja nosecnost!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 25.3.2016 16:20:12
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 No evo, danasnji rezultati. HCG se spet visa, v torek je bil 85 nekaj, danes 89 nekaj. Znorela bom. Resnicno. Zdaj samo cakam, da vidim kaj mi bo zdravnica odgovorila, ker sem ji poslala sporocilo. Ali moram takoj v bolnico ali lahko grem po praznikih. Zdaj sem resnicno zakljucila in sem fiksno odlocena, da je tole bila moja zadnja nosecnost! Joj, Bibabuba12 kaj se ti dogaja ... ne vem ti svetovat ... Mogoče edinole, da bi jaz na tvojem mestu šibala direkt v bolnišnico. Joj, naj te čim prej porihtajo. Drži se. Smo s tabo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 25.3.2016 16:31:33
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Ne grem v bolnico, ker so prazniki, za praznike se bodo pa te ceremonije vlekle 2x dlje kot bi bilo treba. Verjetno bom jutri sla na UZ do dezurne ginekologinje in ce tudi ona nic ne vidi in ne bom mela bolecin, se lahko pocaka na drug teden, ce se zdaj ze tri tedne vse skupaj vlece. Brez napotnice pa itak nimam kaj delat v bolnici.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 25.3.2016 17:04:39
|
|
|
|
..noname..
|
A lahko vzamem v nosečnosti lekadol?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 25.3.2016 17:43:01
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. A lahko vzamem v nosečnosti lekadol? Lahko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 25.3.2016 17:58:52
|
|
|
|
..noname..
|
Super, vsaj nekaj. Mi vročina nagaja. Mi je tast hotu dat daleron pa sem šla takoj brat v navodila al lahko al ne. Pa ker še ne vejo sem potem rekla, da sm nekej prebrala in da bi raj lekadol. Hahahahahah
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 25.3.2016 19:56:58
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 No evo, danasnji rezultati. HCG se spet visa, v torek je bil 85 nekaj, danes 89 nekaj. Znorela bom. Resnicno. Zdaj samo cakam, da vidim kaj mi bo zdravnica odgovorila, ker sem ji poslala sporocilo. Ali moram takoj v bolnico ali lahko grem po praznikih. Zdaj sem resnicno zakljucila in sem fiksno odlocena, da je tole bila moja zadnja nosecnost! Ojoj, Bibabuba, pa saj to ni res res ne razumem, zakaj te že ni prej poslala na čiščenje. Pa to ni več človeško, no pojdi kar jutri do dežurne in povej, kaj se dogaja in naj nekaj ukrenejo, ker to res ni več normalno! Drži se, mi sno v mislih s tabo. En velik
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 25.3.2016 20:15:34
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. A lahko vzamem v nosečnosti lekadol? Seveda lahko samo ne pretiravat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 25.3.2016 20:39:03
|
|
|
|
..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. A lahko vzamem v nosečnosti lekadol? Seveda lahko samo ne pretiravat Sej danes sem vzela samo enega in mislim, da bo to to za danes
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 26.3.2016 10:06:56
|
|
|
|
Tara90
|
Tako, moja M je prišla. Ta mesec celo en dan prezgodaj Spet razočaranje, čeprav sem jo pričakovala, sem pa vseeno potiho upala da je ne bo. Počasi postajam utrujena od vsega skupaj, leto dni je vseeno dolga doba Pridružim se vam še v aprilu, tudi s krvomočnico bom poskušala še en krog, potem pa konec! Če v aprilu ne uspe končam s pitjem čajev, folne, s prebiranjem forumov in vsem ostalim! Se bom poskušala malo sprostit in odmislit čez poletje, mogoče uspe, če ne pa jeseni do G da mi pove kako naprej.. Čestitke vsem, ki vam je v marcu uspelo, za vse ostale pa naj bo april tisti srečen mesec!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 26.3.2016 11:09:50
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Tudi moja M prišla že včeraj, 2 dni prehitro. Bo pa drug mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 26.3.2016 12:43:07
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Tudi moja M prišla že včeraj, 2 dni prehitro. Bo pa drug mesec Kaaaaj? Kaj je bil pa pozitiven test . Pa daaaaaaj, jaz sem se ful veselila zate, carico predčasnih testov. Res. Še jaz sem sedaj malo žalostna, kot da bi jo jaz dobila .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 26.3.2016 20:19:47
|
|
|
|
Allstar
|
2.3. Allstar 5. krog, 0 otrok 3.3. Tejči H 1. krog, 1 otrok 5.3. Taroma 7.3. Pikica 4 9. krog, 2 otroka 8.3. Sandyy 9.3. Katriss 8. krog, 0 otrok tuttifrutti 15. krog, 0 otrok 10.3. Pelkaa 4. krog, 0 otrok 13.3. Daise 2. krog, 0 otrok 16.3. ela23 12. krog, 1 otrok 17.3. mava1975 22.3. ..noname.. 3. krog, 0 otrok 27.3. pikapoka pika 2. krog, 2 otroka Tara 90 11. krog, 0 otrok 31.3. Ashatan 2. krog, 2 otroka Enkrat v marcu N23OK mojamiska 1 otrok Navijačice : madjanca, Damuš, mimi_ka, Amour
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 26.3.2016 20:23:13
|
|
|
|
Allstar
|
pikapoka pika in Tara 90 škoda , pa sem res upala, da boste ve punce polepšale seznam...bomo naslednji mesec skupaj! Tara 90, ne obupat, saj bo uspelo, ene pač rabimo malo dlje... Zdaj imata šanvo samo še Ashatan in N23OK, upam, da vama uspe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 27.3.2016 13:15:55
|
|
|
|
..noname..
|
Punce, jaz vam bom stala ob strani ves čas. Še dobro, da smo ženske močne, kajti tole čakanje na plusek je prav mučno. Ne vem kako zdržite ve, ki se trudite že 1 leto. Jaz sem že 3 mesece komaj zdržala. Držim pesti res močno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Otroška trgovina na internetu 2.delnada56Kaj najraje bi kupovali preko interneta?otroška obutev (
6%)
otroška oblačila (
22%)
otroška oblačila in obutev (
6%)
otroška športna oprema (
29%)
vse troje in igrače (
37%)
Število vseh glasov: 140Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!