mimi_ka -> RE: Oktoberke 2016 (28.2.2016 12:28:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No js še vedno ne vem ali sem med vami ali ne.[sm=zmeden.gif] Test sem delala že v četrtek 3x, ker sem prvič in drugič mislila, da je pač samo evaporacijska linija, ker je bila črtica za nosečnost bolj rahla oz. bleda pa še testi so bili naročeni iz Ebaya in sem nekako sama pri sebi mislila, da pač kažejo narobe. Danes popoldan sem naredila še en test kupljen v lekarni, ki je spet pokazal rahlo črtico, tako da še vedno dvomim da je to to. Znakov posebnih ni, oz. se mi zdi, da si jih sama zaradi teh črtic samo domišljam. Predvidevala sem, da bi po dveh dneh črtica že morala biti kaj močnejša kot na prvih testih, tako da zaradi tega še vedno dvomim. V torek sem tako ali tako naročena k ginekologinji, ker sem imela druge probleme pa bomo videli. Po eni strani si resnično želim, da bi bilo res, po drugi pa me je strah preveč upat in verjet, da ne bi bila potem čisto preveč razočarana, če to ni to. Če je, imam pdp nekje konec oktobra, zadnja m je bila 24.1. Katere teste pa si delala? Problem je lahko tudi v tem, da si delala popoldne in ne s prvim jutranjim urinom. Zato ti je pokazalo zelo rahlo črtico. Ampak tudi če je samo rahla, pomeni, da je in si [sm=nosecka.gif] drugače sva si zelo blizu po dnevu ZM. Moja je bola 25.1. Prvi test, ki sem ga delala v torek, in sicer first sign, je pokazal negativno, šele po enih dveh urah se je prikazala komaj vidna črtica. Ko sem čez dva dni ponovila s cb digital pa je bil plus in 1-2 tedna nosečnosti. Tako da je vse odvisno tudi od količine hormona, lahko ga je manj in kasneje zazna. Pa tudi kakšni ti poceni testi kot baby check in first sign po mojih izkušnjah niso najbolj zanesljivi. Držim pesti, da je to to in si [sm=nosecka.gif] pdp pa imava tudi čisto blizu verjetno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|