Ribica ** -> RE: Oktoberke 2016 (16.7.2016 10:43:26)
|
Saj od Vira obstajajo še eni vložki, ki imajo že krilca in nalepijo se, so pa taki mehki in debelejši kot običajni vložki, jaz sem jih imela po abraziji, jih imajo na kliniki, pa moj mi jih je šel takoj kupit, mi ni pustil navadnih uporabljat. Vir natur so, modra embalaža, pa bombaž je gor narisan. Dudo sta mi kupili sestri po NS, ko sta kupili še dojenčkov album (pri prvem nečaku sva ga tudi kupili sestri, pa imamo to zgleda tradicijo [sm=smiley1.gif]), ampak vsekakor bom kupila še eno kavčukovo (ker mož tako teži z njo) in upam, da jo bo hotela imet. Meni osebno je zelo priročno, če ima dojenček dudo, da ga lahko na hitro potolažiš, pa tudi lažje odvadiš dude kot pa potencialnega cuzanja prsta. Tako da za zdaj imam samo ta mini DM-ovo, nečak jo je imel ful rad, je manjša kot ostale dudike. Prekuhala jo bom pa tik pred rokom, da bo čista za v P. Flaško sva pa tudi kupila eno, ko sva šla po voziček, da bo za vodo in čaj, če jih bomo rabili pa za mleko, jih bo šel pa mož kupit. Sem se odločila, da če jih bom rabila, da bom imela nukove steklene. Oblačilca - jaz imam par bodijev v velikosti 50, pa hlačke s stopalci tudi, ker če ne rodiš ravno velikana (54-56 cm), jim je 56 kar lep čas prevelika, meni pa ni všeč, če so otročki v prevelikih oblačilih. Mislim, da sem kupila 4 bodije in 4 hlačke v št. 50 v H&M-u, ki ima tako malce večje številke kot drugi, pižamice in par bodijev imam pa še od sestre. Porodnišnica - kolikor sem brala in kolikor se spomnim pri sestri, je nujno krema za bradavice, ona je rabila še nastavke, ampak to smo ji naknadno kupili, da ji je mož nesel. Za vložke in mrežaste hlačke ne vem, če je imela s sabo, pa recimo da bom tega kupila po en paket vsakega, saj ti tudi doma potem lahko pride prav. Sem brala dva dni nazaj na blogu priporočila od Ane Žontar kaj vzeti s sabo, ampak jaz bom kaj za jest vsekakor imela s sabo [sm=smiley36.gif] Ker ko sem lačna, moram jest, če ne me boli želodec. Zatekanje - ko sem v službi, mi zatekajo noge, čez vikend doma mi ne, ker manj sedim. Na kg se pa to pozna dobre pol kile, sem se tehtala namreč ko sem z morja prišla, potem se pa stehtam vsakič ko dopolnim nov mesec in imam evidenco (to je še navada iz menstrualnega koledarčka [sm=smiley1.gif]), pa je zdaj med težo zjutraj in popoldne/zvečer taka občutna razlika .. v nenosečem stanju je razlike morda 200 g.
|
|
|
|