mimi_ka -> RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 (1.2.2016 16:14:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella83 Allstar ali si delala ovul-teste cel mesec ali samo tistih 5 dni, kolikor je testov v eni škatlici? Jaz sem se tudi posluževala ovul testov in hvala bogu - ker sem ugotovila, da imam kar pozne ovulacije in menstruacijo 12 dni po O. Prvič, ko sem delala teste, mi je O pokazal zadnji, 5. test. Za naslednjič sem že vedela, da jih lahko začnem kasneje delati. Tako, da sta mi dva ostala v predalu. [sm=smiley36.gif] Pred testi smo pa [sm=duda.gif] delali ob nepravih dnevih [sm=smiley36.gif]. Na testih iz Muellerja sta vedno obe črtici, če je test pravilno izveden. Ovulacija naj bi nastopila v roku 24-36h po tem, ko je testna črtica veeeeliko temnejša od kontrolne. Res izrazito temnejša. Jaz tudi mislim, da sem falila s temi testi, ker sem prezgodaj začela in potem, po tistem dnevu, ko sta bili črtici približno enake barve, nisem več delala, ker mi je zmanjkalo testov. Itak pa sem bila prepričana, da je O šla že mimo, če je sploh bila. No zdaj ste mi dale mislit in bom verjetno res že kar ta teden kupila te teste in jih začela testirati tam enkrat za vikend. Vam javim, kaj bo pokazalo, če sploh kaj bo.
|
|
|
|