Anonimen -> RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 (20.2.2016 10:50:57)
|
Sicer sem slučajno zajadrala na tole temo, ampak sem tudi jaz dočakala [sm=rozacrtici.gif] februarja. [sm=smiley1.gif] Ta mesec sem bila 5 dni pred pričakovano M prepričana, da ni nič, ker so se začeli krči in so trajali 4-5 dni, kak dan so bili res močni. Trebuh sem imela napihnjen in večje prsi tako kot vsakič pred M, edina razlika tisti dan, ko naj bi dobila M je bila, da so bile bradavice občutljive na dotik in da sem bila dobre volje. To je bil edini tak znak, da sem prvič pomislila kaj pa če vendarle ne bo M, ker sem dan preden priteče vedno groooozne volje, da grem sama sebi na živce. Naslednji dan je bil test pozitiven (13. dan po O, sicer dobim M 12. dan po O), popoldne je bil + tudi clearblue. Sicer sem skoraj doktorirala iz znakov, delanja testov ipd. (nisem ga hotela delat prehitro, en dan pred M je bil seveda negativen in se prilepila na stran Countdown to pregnancy. Zadnje tri cikluse sem si pridno beležila znake po ovulaciji in sem lahko primerjala cikluse. Ti hitri testi in to - glede na to, da se plodek ugnezdi 6.-9. dan po O, se mi ne zdi smiselno, da se dela test 8. dan po O. PA res ne delat testov prezgodaj, ker je brezveze biti 5x na mesec razočaran. Nama je sicer uspelo sorazmerno hitro (4. mesec), imam pa za sabo SS v 9. tednu in sem bila zato precej bolj neučakana, ker je od prve nosečnosti minilo malce več časa. Skratka, želela sem vam samo napisat, da so lahko znaki za prihod M ali [sm=rozacrtici.gif] identični. [sm=smiley1.gif] [sm=muca.gif]
|
|
|
|