Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kava in cigareti, luksuz ali ne? 2.2.2016 12:33:10
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Če imaš otroke, je mir luksuz. Tudi brez čikov in kave:D. Ga pa zato toliko bolj uživaš, hehe. Ti nimaš pojma kakšen luksuz je lahko čik in kava.....jaz danes že hrepenim po tem, da si po dvo dnevni pavzi enega nažgem (kavo sem si danes že privoščila, čik mi pa zjutraj še vedno ni dišal).....sem staknila neko trebušno virozo in sem na prisilni abstinenci.....privoščila sem si le malo šilce žganja za razkužilo.......
|
|
|
|
RE: Kava in cigareti, luksuz ali ne? 2.2.2016 14:31:19
|
|
|
|
ronja
|
To maš gotovo prav, pojma nimam, kakšen je to užitek:). Verjetno pa meni mir toliko več pomeni:D. Lili, uživaj v cigaretu, ko boš spet lahko. Kar si privoščimo, naj bo res užitek:). Jaz pa uživam v miru, hehe:). Veš, kaj je pa meni zakon? Da lahko ustvarjam in poslušam stari rock in to celo pesem, ne da bi kdo začel brbljat/spraševat vmes in če si lahko zraven še pojem, još bolje. Samo še skakanje mi manjka, ampak ajde, vsega ne moreš met:D.
|
|
RE: Kava in cigareti, luksuz ali ne? 2.2.2016 14:42:46
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja To maš gotovo prav, pojma nimam, kakšen je to užitek:). Verjetno pa meni mir toliko več pomeni:D. Lili, uživaj v cigaretu, ko boš spet lahko. Kar si privoščimo, naj bo res užitek:). Jaz pa uživam v miru, hehe:). Veš, kaj je pa meni zakon? Da lahko ustvarjam in poslušam stari rock in to celo pesem, ne da bi kdo začel brbljat/spraševat vmes in če si lahko zraven še pojem, još bolje. Samo še skakanje mi manjka, ampak ajde, vsega ne moreš met:D. To jaz v avtu iskoristim, ko sem sama.....samo drugi vozniki si pa verjetno mislijo "Baba zmešana, sama s sabo govori", ko me zgolj vidijo pri semaforu, kako usta odpiram......
|
|
|
|
RE: Kava in cigareti, luksuz ali ne? 2.2.2016 22:49:27
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana privoščila sem si le malo šilce žganja za razkužilo....... Eno šilce ničesar ne razkuži. Preverjeno z domačo rakijo.
|
|
RE: Kava in cigareti, luksuz ali ne? 2.2.2016 23:20:26
|
|
|
|
liliana
|
Kot preventiva razkuži, če jemlješ večkrat po malo ......kot kurativo pa rabiš že v decilitrih.....in ti je potem lažje, ker ne veš več zase.....
|
|
|
|
RE: Kava in cigareti, luksuz ali ne? 2.2.2016 23:31:08
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Preverjeno z domačo rakijo. Rakija ni isto kot naša palinka......jaz v Srbiji količinsko lahko več dunje spijem preden čutim omamo......in enkrat so nam srbi rekli, ko smo jim našo slivovko prinesli, da smo jim špirit prinesli.....
|
|
|
|
RE: Kava in cigareti, luksuz ali ne? 3.2.2016 12:30:03
|
|
|
|
ronja
|
To jaz v avtu iskoristim, ko sem sama.....samo drugi vozniki si pa verjetno mislijo "Baba zmešana, sama s sabo govori", ko me zgolj vidijo pri semaforu, kako usta odpiram... Ma, ne, po moje mislijo, da telefoniraš:). Zdaj se človek komot pogovarja sam s sabo kjerkoli, ker ljudje predvidevajo, da ima kej kako slušalko. Tu je veliko sprehajalcev in pol, ki so sami, jih govori samih s sabo. Nekatere potem vidim s slušalko:D. Jaz sem bolj redko sama v avtu, če pa sem in je dober komad, pa se vedno derem:D. Na srečo je tudi tamalim všeč, če pojem (ker vem, da nimamo vse mame te sreče, smo se ravno zadnjič s prijatlejicami pogovarjale in so se mi kar zasmilile), samo problem je v tem, da se vedno kak najde, ki vmes kaj hoče (obrisat ritko, mami, a lahko tisto...) Upam, da si se razkužila in si zdrava ko ribica:).
|
|
RE: Kava in cigareti, luksuz ali ne? 3.2.2016 19:03:33
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Upam, da si se razkužila in si zdrava ko ribica:). Kot ribica še nisem.....je pa ena pozitivna stran.....mam 3 kile manj......
|
|
|
|
RE: Kava in cigareti, luksuz ali ne? 3.2.2016 20:00:00
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: ronja Upam, da si se razkužila in si zdrava ko ribica:). Kot ribica še nisem.....je pa ena pozitivna stran.....mam 3 kile manj...... Nova dieta, z rakijo dunjo ali s čim že . Pa so rekli, da alkohol redi
|
|
|
|
RE: Kava in cigareti, luksuz ali ne? 3.2.2016 21:24:20
|
|
|
|
liliana
|
Če ga ne mešaš, ne redi.....v ločevanju je point.....
|
|
|
|
RE: Kava in cigareti, luksuz ali ne? 4.2.2016 0:07:40
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Kot preventiva razkuži, če jemlješ večkrat po malo ......kot kurativo pa rabiš že v decilitrih.....in ti je potem lažje, ker ne veš več zase..... Z našo domačo plitvičko rakijo je postopek malce drugačen. Ko zboliš, se ga moraš čimprej konkretno napit. Pomaga zato, ker si tako pijan, da te tisti dan simptomi sploh ne motijo več. Ponoči fenomenalno spiš. Zbudiš se sicer z groznim tigrom (nikakor ne mačkom), ampak ko prideš k sebi, si razkužen. Če po nekem čudežu nisi, potem to pomeni, da si al fejst bolan al pa, da je bila rakija prešvoh in se moraš čimprej še enkrat napit. Če 2x zaporedoma (v dnevu ali dveh) preživiš kaj takšnega, potem verjemi, da te nobena viroza ali gripa (in podobno) ne more več sesuti. Pri hujšanju pa zagotovo NE pomaga.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 4.2.2016 0:08:00 >
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?