PBJ -> RE: Pomankanje mleka-prosim pomoč (24.9.2005 15:30:52)
|
Poskusi si zvečer po podoju mleko še izčrpati.Tako boš videla, koliko ga še je. Če ne bo priteklo v dveh, treh minutah še vedno vztrajaj. Vem, da sem si včasih črpala kar precej minut, preden se je "odprlo" in je začelo tečti. Moj je bil tudi takšen, da mi je ves čas visel na prsih, potem pa še jokal. Sem tudi mislila, da mi bo mleka zmanjkalo. Lahko je problem tudi v tem, da se mora proti koncu bolj potruditi pri sesanju in zato joče. Jaz sem si v začetku po podoju izčrpala( če je bil še lačen), koliko se je dalo in mu dala na stekleničko. Sedaj je star 2 meseca in 11 dni pa ne rabiva več stekleničke, mleko pa si moram ponoči še izčrpati, ker dalj časa spi, prsi pa imam poooolne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Lahko pa da ni lačna in ima krčke - to se je pri mojem tudi dogajalo. Najprej je hlastno pil, potem pa jokal. No samo takrat sem že imela veliko mleka, tako da sem vedela, da ni lačen in ga krči. Poskusi ugotoviti kaj ji je..ali je lakota ali krči. Obrni jo na trebušček in malo nosi. če se bo umirila so skoraj 100% krči. Za mleko pa pij, pij, pij in še enkrat pij, pa če bo to v večini voda. In misli pozitivno, ker mleko skoraj zagotovo imaš[sm=smiley20.gif]. lp in naj vama čim prej "zalavfa"...[sm=rozica.gif]
|
|
|
|