Moški z hipospadio (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Hipospadia -> Moški z hipospadio (11.1.2016 11:33:05)

Pozdravljeni! Zanima me kako ženske gledate in sprejemate ali bi sprejele moškega z hipospadio. Seveda vem da se malo ktera sreča z tem vendar me zanimajo mnenja žensk. Vem da večina neve kaj je to. Lp. Miha

Hipospadia -> RE: Moški z hipospadio (11.1.2016 12:27:57)

Morda še vedno preveč tabu tema sem upal na pošten odgovor in predvsem iskren. Morda pa res ni tukaj ženske ki se je z tem srečala.lp

ronja -> RE: Moški z hipospadio (12.1.2016 16:34:06)

Sem poguglala. Nisem se še srečala s tem, moram pa priznat, da me to pa res ne bi motilo.

Hipospadia -> RE: Moški z hipospadio (12.1.2016 16:41:43)

Res iskren odgovor. No dejstvo je tudi v tem , na googlu v večini najde hude oblike , milejša oblika je sicer takšna da če se ekstra ne posveča p.... se niti naj nebi opazilo. Razen pr izlivu. Ronja iskreno itak nisem pričakoval sploh odgovora zato hvala, res pa je da drugačnosti pač ljudje ne sprejemamo glih zlahka. Lep dan

ronja -> RE: Moški z hipospadio (12.1.2016 21:45:27)

Po moje se moški čisto preveč sekirate glede izgleda svojih tičev. Me smo res izbirčne (ker smo pač samice in moramo bit, ker več vlagamo v zarod), ampak to se praviloma dogaja PRED seksom. Takrat preverjamo vse mogoče faktorje ali je ali ni pravi, da bi "tvegale" z njim. Nimam nič proti seksu brez čustev, komur to paše, dejstvo pa je, da večina žensk ne seksa tako. In da potem, ko se enkrat že odločimo, da je ta pravi za ta čas, nam je za take malenkosti res precej vseeno. Čisto iskreno: ne predstavljam si ene prijateljice, da bi jo to motilo, ker ni neka funkcionalna napaka. MOtila bi nas erektilna disfunkcija ali prezgodnji izliv ali da se ne bi nič potrudil za to, da nam je všeč. To, kje je pa luknjica in koliko odstopa od povprečja, pa res ni čisto nobena taka reč in po moje 99% žensk to ne bo motilo, sploh če ni zelo očitno. Brez skrbi in veliko sreče pri iskanju tistih, na katerih boš preveril mojo teorijo;).

Hipospadia -> RE: Moški z hipospadio (12.1.2016 21:56:52)

Tega trenutno nebom nikjer drugje preverjal koliko sem imel namen sem preveril morda iskreno ni blo, ker pač v večini ljudi ne povemo v obraz kar pa ni prav. Zna pa bojda to bit mnogo drugače seks pa to nekaj posebnega. Hehe

Stran: [1]