srečkanosečka11 -> RE: Septembrke 2016 (8.3.2016 8:00:36)
|
Pozdravljene vse septemberke, tudi sama sem med njimi :) Včeraj sem imela merjenje nuhalne svetline, pa me zanima, če ste ve že šle čez to? Moram priznati, da je bilo super, da je šel z mano fant, ker če ne bi jaz slišala same slabe stvari, ki pa niso tako slabe. Stara sem 24 let. NS je bila 2,5 in je bila malo pod rdečo črto na grafku, ki nama ga je pokazal. Mene je to zelo prestrašilo, saj sem seveda na tem našem preljubem internetu prebrala, da je fajn da je okoli 2. Moje tveganje je 1:1088. Vem, da rezultat ni slab, a to me je čisto potrlo. Ginekolog je rekel, da to je sicer malo višji rezultat, ampak je najin dojenček kar velik (70mm) in večji kot je, večja je tudi meritev. Kljub temu sem se odločila za DHT (čeprav mi je zdaj žal, ker me je samo še bolj strah). Mojemu fantu se rezultati niso zdeli prav nič slabi, saj je bilo vse v povprečju. Res je, da hitro zaženem paniko in sem zelo srečna, da imam takega fanta, ki me zna pomiriti, upam pa vseeno, da bodo rezultati DHT ok. :) Lep pozdravček :)
|
|
|
|