Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (19.1.2016 7:38:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce! Čakali 10.12, ko naj bi prišla menstruacija. Danes je že 6 dan izostanka, ampak test nosečnosti negativen? :/ (Delala sem z trakci Firstt Sign duo) Naj pripomnim, da imam hude bolečine nekje v predelu jajčnikov in me skrbi, da ne gre za izvenmaternično nosečnost. Upam, da bodo kmalu boljše novice. Se beremo! Anonimna J. Če gre za IMN ti bo test kasneje pokazu + ... kakšne pa so te bolečine v jajčnikih? Jaz sem imela IMN marca 2015 [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif] Upam, da bo vse ok in da ne gre za IMN ... Zelo huda, topa.. Nevem kako opisati, kot menstrualni krči. Sedaj se je bolečina umirila, ampak menstruacije še ni na spregled. Ojoj... zaradi ponehanja bolečin, mislim da ne gre za IMN. Hvala! Anonimna J. Pri meni je bilo tako, da predn bi jo mogla dobit ( 1 teden pred prihodom M ) so me jajčniki ornk bolel ... potem ko nej bi M dobila - od tistega dneva dalje ... so me pa jajčniki nehal bolet ,.. potem sem na 39 dan dobila rjav izcedek, šla na urgenco .... itd .. Upam, da ne gre pri tebi za IMN...
|
|
|
|