RE: Septembrke 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (17.1.2016 19:28:28)

balzno temperaturo si moraš meriti več mesecev, da potem lahko sklepaš da si nseča..žal, jaz si ne bi delala prevelikih utvar....pri meni negativni testi pae ni po izostanku, ki je po enem tednu pol pozitiven prišel, s trikrat kazali, da se stvar ne razvija tko kot bi se moglo in sem nato imela SS. poskusita s CB res s prvim jutranjim urinom, in če je še vedno negtivno, glavo naprej, tale otroček ni namenjen. sama sem imela 3 ss, enega v prvo, nato dva otročka, pol pa dvakrat ss in upam, da bo sedaj tako, kot mora biti...samo volje ne izgubit

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (18.1.2016 7:55:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce!
Čakali 10.12, ko naj bi prišla menstruacija. Danes je že 6 dan izostanka, ampak test nosečnosti negativen? :/
(Delala sem z trakci Firstt Sign duo)
Naj pripomnim, da imam hude bolečine nekje v predelu jajčnikov in me skrbi, da ne gre za izvenmaternično nosečnost.
Upam, da bodo kmalu boljše novice.
Se beremo!

Anonimna J.

Če gre za IMN ti bo test kasneje pokazu + ... kakšne pa so te bolečine v jajčnikih? Jaz sem imela IMN marca 2015 [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]
Upam, da bo vse ok in da ne gre za IMN ...

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (18.1.2016 16:07:54)

Punce!
Čakali 10.12, ko naj bi prišla menstruacija. Danes je že 6 dan izostanka, ampak test nosečnosti negativen? :/
Naj pripomnim, da imam hude bolečine nekje v predelu jajčnikov in me skrbi, da ne gre za izvenmaternično nosečnost.
Se beremo!

Anonimna J.

Če gre za IMN ti bo test kasneje pokazu + ... kakšne pa so te bolečine v jajčnikih? Jaz sem imela IMN marca 2015 [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]

Zelo huda, topa.. Nevem kako opisati, kot menstrualni krči. Sedaj se je bolečina umirila, ampak menstruacije še ni na spregled.
Ojoj... zaradi ponehanja bolečin, mislim da ne gre za IMN. Hvala!
Anonimna J.

vtina771 -> RE: Septembrke 2016 (18.1.2016 17:34:07)

ne, če bolečine ponehajo boš mogoče dobila menstruacij, ker če bi bila IMN bi se bolečine stopnjevale, in bi bile res močne bolečine. naredi še en test, zdaj bi ti moglo pokazati tudi če je IMN. držim pesti

Cunika -> RE: Septembrke 2016 (18.1.2016 18:03:51)

Tudi jaz se bom "prfočkala" med Septembrke 2016.[sm=duda.gif] Počutim se odlično! Vendar kot vsaka bodoča mamica me dajejo skrbi, v soboto sem začutila rahlo bolečino v levem jajčniku, pekoča bolečina je konstantna, prisotna je tudi ponoči, kot rahel krč. Danes popoldan pa sem začutila bolečino tudi v levem ledvenem delu hrbta, ki je sicer občasna, ampak se pojavlja. Klicala sem ginekologinjo, pa mi je sestra rekla, da naj veliko pijem (3 litre na dan). Po forumih iščem različna mnenja in me skrbi, da gre za izvenmaternično nosečnost. Kaj menite?

vtina771 -> RE: Septembrke 2016 (18.1.2016 18:22:45)

bolečine kjer opisuješ so ppolnoma normlne v nosečnosti, ker se telo spreminja, maternica širi...če bi bila IMN bi bile te bolečine res hude, pa tud krvavitev bi mogoče bila prisotna (ni pa nujno). tko da dokler te bolečina ne ohromi tako, da ne boš mogla nič delat li pa dokler ni krvavitve, se sprosti in uživaj v nosečnosti ter pozabi na to, kaj BI lahko šlo narobe

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (19.1.2016 7:38:44)

Punce!
Se beremo!

Anonimna J.

Zelo huda, topa.. Nevem kako opisati, kot menstrualni krči. Sedaj se je bolečina umirila, ampak menstruacije še ni na spregled.
Ojoj... zaradi ponehanja bolečin, mislim da ne gre za IMN. Hvala!
Anonimna J.

Pri meni je bilo tako, da predn bi jo mogla dobit ( 1 teden pred prihodom M ) so me jajčniki ornk bolel ... potem ko nej bi M dobila - od tistega dneva dalje ... so me pa jajčniki nehal bolet ,.. potem sem na 39 dan dobila rjav izcedek, šla na urgenco .... itd ..
Upam, da ne gre pri tebi za IMN...

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (19.1.2016 7:39:14)

IZVIRNO SPOROČILO: vtina771

ne, če bolečine ponehajo boš mogoče dobila menstruacij, ker če bi bila IMN bi se bolečine stopnjevale, in bi bile res močne bolečine. naredi še en test, zdaj bi ti moglo pokazati tudi če je IMN. držim pesti

NI res, mene so potem jajčniki nehal bolet ... pa je šlo vseeno za IMN [sm=zmeden.gif] To naše telo je res čudno narjeno [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (19.1.2016 7:40:49)

Punce, ne vem od kje vam, da pri IMN nastopijo take bolečine da joj ... zdej ne vem, ali imam pa jaz visok prag bolečine .. ali pa je možno, da je odvisno kje je izvenmaternična nosečnost ... Jaz sem jo imela v desnem jajčniku ... mogoče, če se kje drugje nahaja, da znajo bit bolečine hujše ...

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (21.1.2016 13:54:21)

A tale skupina sploh tukej kej laufa??? [sm=zmeden.gif]

tenterka -> RE: Septembrke 2016 (21.1.2016 14:54:57)

Laufa bolj na FB.

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (21.1.2016 15:07:48)

IZVIRNO SPOROČILO: tenterka

Laufa bolj na FB.

Aja.... matr, jst si ne upam na FB dokler ne zvem, da bo vse OK [sm=zmeden.gif]
Sem mela že tok slabih izkušenj ...
OK, pa kasneje ... [sm=bravo.gif]

A ste že vse imele vsaj 1.pregled al kaj????

tenterka -> RE: Septembrke 2016 (21.1.2016 16:33:23)

Na FB je skupina skrita tako da je niti najdit ne moreš.
Ko boš želela, mi kar tu napiši zs, pa te dodam.

Drugače pa jaz še nisem imela prvega pregleda, ker pri nas maročajo šele v 10t. Tako da ga imam šele 4.2..

Lp T.

tica62 -> RE: Septembrke 2016 (22.1.2016 10:09:35)

Zdravo dekleta!

Tudi jaz sem 18.1. zagledala [sm=modricrtici.gif] na testu, ker nisem mogla verjeti svojim očem, sem ga naslednji dan ponovila in zopet je bil enak rezultat. Menstruacije tudi nimam.
Tako, de se vam srečkicam nosečkicam prav tako pridružujem v septembru. Po mojem koledarčku sodeč imam rok okoli 23.9.;)
Prvi pregled imam šele 10.2. in se že zelo nestrpna in neučakana, saj samo upam, da bo z mojim sončkom vse v najlepšem redu. Po ginekološkem izračunu sem v 6. tednu. S fantom sva zdrava in nama je uspelo v prvo[sm=bravo.gif].
Sem pa prvič noseča, tako, da bom tudi jaz verjetno imela kar nekaj vprašanj glede [sm=nosecka.gif].

Preden sem naredila test nisem imela nobenih znakov, le bolečine v trebuhu kot v času menstruacije. Te me zdaj stalno čez dan spremljajo v intervalih, pač čutim, da se z menoj nekaj dogaja[sm=smiley1.gif].
Imam tudi že malo boleče prsi, sploh bradavice. Začela sem tudi nekoliko več jesti, kaj mi ne paše...vendar še ni krize.

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (22.1.2016 10:18:34)

IZVIRNO SPOROČILO: tica62

Zdravo dekleta!

Tudi jaz sem 18.1. zagledala [sm=modricrtici.gif] na testu, ker nisem mogla verjeti svojim očem, sem ga naslednji dan ponovila in zopet je bil enak rezultat. Menstruacije tudi nimam.
Tako, de se vam srečkicam nosečkicam prav tako pridružujem v septembru. Po mojem koledarčku sodeč imam rok okoli 23.9.;)
Prvi pregled imam šele 10.2. in se že zelo nestrpna in neučakana, saj samo upam, da bo z mojim sončkom vse v najlepšem redu. Po ginekološkem izračunu sem v 6. tednu. S fantom sva zdrava in nama je uspelo v prvo[sm=bravo.gif].
Sem pa prvič noseča, tako, da bom tudi jaz verjetno imela kar nekaj vprašanj glede [sm=nosecka.gif].

Preden sem naredila test nisem imela nobenih znakov, le bolečine v trebuhu kot v času menstruacije. Te me zdaj stalno čez dan spremljajo v intervalih, pač čutim, da se z menoj nekaj dogaja[sm=smiley1.gif].
Imam tudi že malo boleče prsi, sploh bradavice. Začela sem tudi nekoliko več jesti, kaj mi ne paše...vendar še ni krize.

Čestitke .. kako pa to, da si tako pozno delala test? A imaš drugače tok dolge cikluse al kaj?

tica62 -> RE: Septembrke 2016 (22.1.2016 10:25:40)

Zadnjo [sm=hudicek1.gif] sem imela 18.12. Pač počakala sem na izostanek M in je ni bilo, saj je to itak najzanesljivejši znak. Cikluse sem pa imela redne, na 28 dni, tako, da sem tudi točno vedela kdaj imam ovulacijo.
Saj pravim nobenih znakov nisem imela, sploh slutila nisem na karkoli.
Pač razmišljala sem o tem, da se je lahko zgodilo...100% pa nisem bila. In evo ga zlomka uspelo je!;)
Pregled imam torej v 8 tednu, takrat se bo pa že kar nekaj videlo;)

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (22.1.2016 10:28:29)

Zadnjo [sm=hudicek1.gif] sem imela 18.12. Pač počakala sem na izostanek M in je ni bilo, saj je to itak najzanesljivejši znak. Cikluse sem pa imela redne, na 28 dni, tako, da sem tudi točno vedela kdaj imam ovulacijo.
Saj pravim nobenih znakov nisem imela, sploh slutila nisem na karkoli.
Pač razmišljala sem o tem, da se je lahko zgodilo...100% pa nisem bila. In evo ga zlomka uspelo je!;)
Pregled imam torej v 8 tednu, takrat se bo pa že kar nekaj videlo;)

Ja, sam ti si delala test šele na 33 dan po Zm, je tako ... dobr, da si zdržala tok časa [sm=smiley36.gif]

tica62 -> RE: Septembrke 2016 (22.1.2016 10:52:55)

Saj pravim, da nisem nič čutila, zato sem zdržala[sm=smiley36.gif]...[sm=hudicek1.gif] bi mogla dobiti 15.1. pa je ni bilo in sem rekla, da bom počakala s testom 2, 3 dni[sm=smiley1.gif].

tica62 -> RE: Septembrke 2016 (22.1.2016 18:01:49)

Dekleta!

Jaz sem v 6 tednu in imam trebuh kot balon, napihnjen zeloo. Ima še katera tak problem...sploh ne upam obleči kaj oprijetega, ker je takoj očitno, da se nekaj dogaja v meni[sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (22.1.2016 18:40:51)

Dekleta!

Jaz sem v 6 tednu in imam trebuh kot balon, napihnjen zeloo. Ima še katera tak problem...sploh ne upam obleči kaj oprijetega, ker je takoj očitno, da se nekaj dogaja v meni[sm=smiley36.gif]

Ne sekirej se ... to je povsem normalno 😆
Ene morjo hitr zacet nosit nosecniske stvari..enim se pa pozna sele nekje po 15.tednu 😊

Chabiiii -> RE: Septembrke 2016 (22.1.2016 21:03:07)

Jaz sem imela pa zadnjo [sm=hudicek1.gif] 6. decembra, 2. janurja pa sem imela vgnezditveno [sm=smiley1.gif] ... 4. janurja pa sem zagledala [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif]. Komaj čakam pregled, ki je sele 12. februarja [sm=smiley19.gif] ... imam pa zelo slab apetit, izjemno obcutljive prsi, ter hormonske izpade [sm=smiley36.gif]

Cunika -> RE: Septembrke 2016 (22.1.2016 21:24:27)

Čestitke Tica 62 in Chabiiii! [sm=bravo.gif]

Jaz imam pregled 15.2. že komaj čakam, prvi dnevi po tem ko sem zagledala [sm=rozacrtici.gif] so bili kar živčni, zdaj pa sem se nekoliko sprostila. Zaenkrat mi noro diši balzamični kis, imam občutljive prsi in zaspana. Hehe res zanimivo, kaj ustvarja telo.

Kako pa ste ostale?

Anonimen -> RE: Septembrke 2016 (23.1.2016 7:03:28)

Moja zadnja M je bla 15.12 ... 11.1. smo zagledali [sm=rozacrtici.gif] ... v torek 19.1.sem imela prvi pregled ker sem imela marca 2015 IMN tko da smo tokrat videli GV in da je v maternici ... nasledni pregled imam pa zdaj ta torek 26.1. da vidimo ce pridno raste.
Kar se tice hrane jem tok k prej ... zaenx nimam obcutka ene lakote ... imam pa isto kot ostale obcutljive prsi oz tokrat bradavice in spodej sem napihnjena ... je pa to moja ze 4. nosecnost ... od teh imamo 1.otrocka ...

tica62 -> RE: Septembrke 2016 (23.1.2016 10:18:41)

Jaz sem zaenkrat še ok, danes me je obšla slabost, ki še vedno traja...nič kaj fajn občutek[sm=smiley13.gif]. Ampak bomo potrpeli;). Bolj me muči čakanje na prvi pregled 10.2.

tica62 -> RE: Septembrke 2016 (23.1.2016 10:22:01)

Aja pa seveda čestitke vsem nosečkam!
Jaz pa vgnezditvene sploh nisem imela, le malo krvave sledi v času zadnje ovulacije ob koncu leta.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>