mojcaziga -> RE: potovanje v tujino- da ali ne (31.12.2015 12:28:40)
|
Vedno je in bo obstajala možnost nečesa - vremenske neprilike, ki so zdaj zelo pogoste, razne bolezni in ja, tudi teroristični napad. Seveda so znane turistične destinacije bolj na udaru, zadane pa lahko bilo kje. Konec koncev tudi v LJubljani, recimo. Tak da o tem preveč razmišljat, ne vem..... Živi naprej kot si do sedaj, tudi kar se potovanj tiče, saj v nasprotnem primeru si lahko doma za zidovi, pa še tam te lahko preseneti kak potres [sm=zmeden.gif]. Mi svojih navad kar se tega tiče ne spreminjamo dosti, je pa res, da potujemo 2x letno v lastni organizaciji. Seveda se je pa potrebno prilagoditi, kot je zaprt prehod ali dolgo čakanje, med recimo to migrantsko krizo, pa enih par stvari si recimo nazadnje v Muenchnu res nismo šli ogledat, ker je bilo prepredeno z migranti in policijo pa vojsko in smo potem na hitro naredili drug plan. Drugače pa se res trudim ne paničarit in jemljem vse skupaj mogoče res preveč na izi, ampak sem tak dost prilagodljiv človek [sm=jezicek.gif] Verjamem pa, da v kolikor možek res dosti potuje, da ti ni najlažje. Ker ko gremo skupaj kam, mi je dosti lažje kot takrat, ko ostanem doma in misli prepredajo glavo. Ne vem, poskušaj se sprostiti, saj preprečiti tistega "kaj bi če bi" ne moreš. Se pač mejte tolko bolj radi ko ste skupaj. lp
|
|
|
|