ronja -> RE: obletnica varanja (12.1.2016 21:40:09)
|
Ali te vara ali ne, mi ne moremo vedet, vendar to mogoče ni edini problem. Da mu ne zaupaš več, če te je prevaral, se mi zdi logično. Zaupanje se dolgo gradi in hitro izgubi, on ga pač še ni zgradil nazaj do konca... Tu morata bit oba - on da se trudi in ti da mu daš priložnost in se tudi trudiš. Ljudje smo različni in različne stvari nam različno pomenijo. Sama bi lažje prenesla en skok čez plot kot pa seks 1x mesečno:D. Živeli smo sicer na slabih 40 kvadratih s 3 otroki pod 5 let en čas, ampak nihče ni tega jemal imel za izgovor. Tako da ne vem - če imata krizo, razumem, se zgodi, ampak če se to vleče, je za razčistit. Če si lahko privoščita in bi te to pomirilo, mu predlagaj, da bi pustil tisto honorarno službo. Saj bi verjetno lahko delal tudi kaj drugega. Če boš tako bolj mirna, se bi splačalo. Če bi te pomirilo že samo to, da bi vedela, da zdaj nima nič več z nikomer drugim, pa bi bil pravi naslov verjetno kak detektiv. Na splošno se mi zdi to sicer drag in večinoma nepotreben špas (ker bi bilo lepo, če bi si partnerji po pravici povedali), vendar če nisi prepričana in rabiš to za svoj mir, se mogoče vseeno splača.
|
|
|
|