Vijoličarka -> RE: Smrekca (11.12.2015 0:21:52)
|
Jaz imam že vsaj 20 let več ali manj enako smrekico. In že tako se mi zdi, da imam ogromno te okraševalne krame. Da bi imela pa še več kompletov? Smrekica še ne stoji, za kar je kriva RR. [sm=jezicek.gif] V dnevni moram samo še parket namazati, pa sem raje klobasala, namesto da bi delala, tako da me to čaka jutri. Babe v naši družini vedno pred prazniki generalno udarimo in prej smrekica ne sme stati. Ampak z leti se človek poleni. Lubi mi je pobegnil na službeno potovanje, jaz pa tukaj klobasam. [sm=jezicek.gif] Imam pa eno novo naštrikano kuglo, mogoče jo bom vkomponirala. Lahko se pohvalim, da sem voščilnice že naredila, naslovila in frankirala. Samo še v nabiralnik morajo. In pa, malo več kot pol daril imam tudi že. Pa v želodcu me stiska, ker bom morala gostiti, jaz pa vedno, ampak res vedno, nekaj zaštrikam. Jed, ki jo lahko normalno skuham, ki jo kuham še več let, ki je drugače odlična, bo na decembersko druženje ali zažgana ali premalo kuhana ali bo preslana ali sploh ne bo slana... se še komu to dogaja?
|
|
|
|