Stanislava_ -> RE: Pa kje ste vsi?? (5.1.2016 17:34:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Aja, je pa nekaj zelo pomembno, eno pravilo, ki se ga držim tudi sama: vedno povej (napiši) samo toliko in samo tisto, na kar si pripravljen sprejeti tudi kakšno kritiko. Ker kritike vedno so in vedno bodo. Smo si ljudje le različni in ne moremo vedno pričakovati le ploskanja. Torej, če v sebi v neko stvar nisi globoko prepričana, se ne izpostavljaj oz. ne diraj lava dok spava [sm=jezicek.gif] No, no......včasih te tudi zanese......[sm=smiley36.gif] Draga moja, takih kritik sem se že naposlušala, veš, tako da me ne ganejo več. Zato tudi lahko o teh stvareh debatiram na javnem forumu oz. se prepucavam [sm=jezicek.gif] Evo.......[sm=smiley1.gif] Na ta način ostajaš v svojem varnem krogu, kar je na nek način dobro...napreduješ pa ne. V čem ne napredujem [sm=zmeden.gif] Sicer pa napredek tudi ni vedno dober, sploh če je prehiter in nebrzdan ... tako da lepo con calma in po vrsti ali vse ob svojem času [sm=jezicek.gif] To je večno vprašanje, kaj negovati v stanju kot je in kaj spremeniti. Oboje gre z roko v reki, ni napredka, ki bi zdržal brez stvari, ki so nesrpemenljive, in ni ohranjanja brez napredka.
|
|
|
|