Nataša31 -> RE: Punce, uspelo je! (24.9.2005 12:45:57)
|
Punce! Hvala vam. Super ste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]! Vam poročam, kako bo na prvem pregledu. Aja, glede na to, da sem dostikrat spraševala po znakih. Malo pred M sem imela težje prsi, malce slabosti, ampak zvečer. Utrujena nisem bila, lulat sem nenormalno začela šele danes. Sem pa delala par dni pred M test, pa je bil negativen, tako da ne delat testov prej, ker je zgleda treba počakat do M... Pa še nasvet...Ta mesec sem resda malce odklopila, sem rekla če bo pa bo, sem pa naredila O test, ki je pokazal 2 črtici. Par dni pred pričakovano O (sem previdevala da je 13 dan) nisva bila nič pridna (čeprav je moj dragi protestiral), potem sem 11. dan naredila O test, in sva rekla to je to. Tako,da malce so mi pomagali O testi, ampak predvsem v tem smislu, da sem se prepričala da imam O. Pa še k svoji G sem šla, ki je rekla da je vse Ok z mano. Punce, vztrajajte! Sama sem, kljub temu da se nisva še tako zelo dolgo trudila, kar malce obupala ker sem mislila, da bo ratalo v prvo. In potem je ratalo v ČETRTO!! Pridne bodite!
|
|
|
|