|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2016
16.2.2016 19:20:28   
MalaNeli
A ti si noter? 

(odgovor članu LinaJ87)
Neposredna povezava do sporočila: 476
16.2.2016 19:23:42   
LinaJ87
Ne nism...Sm malo prej spraseval katero punco Je potrebno kontaktirati da nas povabi v skupino pa zal Se ni odgovora.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 477
16.2.2016 19:25:25   
MalaNeli
Se bodo že oglasile ;-)

(odgovor članu LinaJ87)
Neposredna povezava do sporočila: 478
16.2.2016 20:12:29   
*zvezdica zaspanka*
za fb skupino pišite barbi98 user posted image

punce, jaz imam pa eno drugo težavo ... pa upam, da ni nič hujšega in me katera od vas malo "potolaži". v glavnem ... trebuh mi res vidno raste, čutim kako se razteza, pač neka čudna bolečina je prisotna zaradi tega verjetno, ampak danes ponoči me je pa prav panika - ali je bolečina podobna menstrualni normalna? pred operacijo endometrioze sem imela res obupno boleče menstruacije, po porodu nekoliko manj, ampak ta bolečina ponoči je bila kar visoko na lestvici, le da sem zmogla brez lekadola. trajala je kakšno uro, potem pa zgleda popustila, ker sem zaspala. zadnje dni skoraj ves čas čutim takšno bolečino spodaj v trebuhu, le da je znosna ... malega sem poslušala z as in zgleda vse ok, izcedka nimam, počutim se ok, edino ta bolečina mi ne da miru.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 479
16.2.2016 20:34:31   
nekl
Tudi jaz mam se vedno obcasno bolecine podobne menstrualnim. Velikokrat tudi mene zaboli spodaj ponoci in me nekaj casa boli, posebno kadar kej cudno lezim me pol kr zaboli in tudi ne popusti takoj. Upam da je to vse ok. Od prve nosecnosti je minilo ze 3leta pa pol jn se ful slabo spomnim kako je bilo 😊.

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
17.2.2016 9:24:31   
aischa2
Pozdravljene ja obstaja skupina tudi na fb tam smo full aktivne user posted image

(odgovor članu LinaJ87)
Neposredna povezava do sporočila: 481
17.2.2016 9:28:11   
MalaNeli
Reči jim da se nas nekaj želi pridružiti...

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 482
17.2.2016 14:11:30   
katka91
vav tudi jaz imela NS vse vredu spol se videl. Smo pa dobili tako lepo novico od moževe sestre tudi nosečka tudi rok tazadni teden v avgustu. user posted image user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 483
17.2.2016 21:50:15   
Romy86
Jaz bi se tudi priključila, če katera ve na koga se lahko obrnem? Pišite na ZS.

(odgovor članu LinaJ87)
Neposredna povezava do sporočila: 484
18.2.2016 17:16:51   
JanchyKa_
Hej, avgustovke, evo tudi mene zanima kako se lahko priključim na fb skupino avgustovke. Lep dan :))

(odgovor članu Romy86)
Neposredna povezava do sporočila: 485
18.2.2016 18:52:29   
MalaNeli
Pisi mi na zs 

(odgovor članu JanchyKa_)
Neposredna povezava do sporočila: 486
19.2.2016 20:40:28   
Romy86
Počutim se noro in sicer... Sem v 15 tednu in imam, sploh zvečer ko ležim, nor občutek v trebuhu. Vem kako je, ko dela prebava, ampak tole je že predivje oz. predolgo traja za prebavo. Ko dam roko gor ne čutim nič. Ampak noter pa kot, da mi prebava dela 120/uro, pa je mal drugačen filing kot prebava. Vsi mi pravijo, da ni šans, da bi čutila babya, ker je še prehitro. Je možno, da se res prebava bolj čuti, ker se maternica povečuje? Naslednji teden imam pregled in bom vprašala še gin., če se ne bo umirilo.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 487
19.2.2016 20:50:19   
MalaNeli
Če pa je meni gin rekel da ga lahko cutim pred 14.

(odgovor članu Romy86)
Neposredna povezava do sporočila: 488
19.2.2016 21:45:45   
barbi98
Hej punce. Vidim da ste tudi tukaj pridne v čvekanju. :D če se želi še katera pridružiti fb skupini pa naj mi kar piše, da vas dodam. :)user posted image user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 489
23.2.2016 9:45:01   
brbr71
Ste res vse na FB? No, jaz ga nimam in ga tudi nočem. Že tako sem preveč na računalniku.
Mi smo bili v soboto na kontrolnem pregledu in je vse ok, veliki smo že 13cm. Zgleda da imam bolj zaspanega otročka, ker vedno počiva na pregledih. Zdaj je samo nogico in rokico premaknil in spet zaspal. No, važno da se lepo razvija.
Sem pa od nedelje naprej dobila hemeroide, grozno, boleče. Že od mladosti imam problem z prebavo, bila sem tudi že enkrat operirana za hemeroide. Prvič so se mi pojavili v prvi nosečnosti, ampak se ne spomnem, da bi tako bolelo.
Sem mojemu rekla, poglej kaj moram jaz dati skozi da dobimo tega otročka, en kup splavov, zdaj pa še to. Ampak vse, samo da pridemo do štručke,user posted image

(odgovor članu barbi98)
Neposredna povezava do sporočila: 490
23.2.2016 10:39:27   
nekl
Evo js ti bom delala druzbo tuki, ker tudi sama nimam fbja in ga nocem imet 😊. Super za uspesen pregled, skratek pa je tut ze pravi velikancek. Js zaenkrat se nimam problwmov s prebavo in hemeroidi in upam da tko tut ostane. Pri prvi nosecnosti tega ni bilo hb 😉. Drgac pa me je sam trebuh joj sam cakam da se razpocim haha. A ma se kaksna tak obcutek. Pri prvi sem mela tak trebuh 3 mesce pred rojstvom. Uzivajte 2. obdobje nosecnosti, ki pravijo da je najlepse. Lep dan

(odgovor članu brbr71)
Neposredna povezava do sporočila: 491
23.2.2016 11:16:16   
*zvezdica zaspanka*
jaz sem tudi še vedno tu, tudi nimam fb-ja user posted image

no, jaz sem imela pa včeraj (zelo hiter) pregled v 18t. teža, urin in pritisk - ok. hitro k ginekologinji - na uz vse ok. čez slab mesec imam morfologijo. še vedno me mučijo "menstrualne bolečine", ki so včasih precej močne, ampak baje je to zato, ker sem enkrat že rodila. ker na pregledu je vse zgledalo ok. nvm, mogoče sem pa samo "preobčutljiva". že menstruacije sem imela precej boleče, umetni popadki pri prvem porodu niso bili ravno mačji kašelj ... ah, bomo videli.

uh brbr71, upam, da te bodo tile hemeroidi čim manj nadlegovali! meni se sicer niso pojavili, sem pa po prvem porodu postala precej občutljiva ... trenutno imam tudi malo leno prebavo in čisto vedno zakrvavim user posted image

nekl, moj trebuh "prehiteva" za en mesec user posted image trenutno imam tak trebušček, kot sem ga v prvi nosečnosti imela pri skoraj 5m (ravno gledam slike z enega potovanja). ves čas pa čutim, kako se razteguje in tišči, kot da bi prav čutila, kako vsak dan malo zraste.

(odgovor članu nekl)
Neposredna povezava do sporočila: 492
23.2.2016 11:29:18   
nekl
Js sm noseca15t1d in me tudi se spremljajo bolecine podobne mestrualnim. Ful me vse bolj boli kot prvic. Mogoce tudi zato ker sem 1.imela carski rez in pa se odatanitev pregrade. Lahko da je to vzrok ker se vse te brazgotine sirijo. No bomo potrpeli samo da na koncu pridemo do zeljenega rezultata user posted image .

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 493
23.2.2016 19:59:20   
MalaNeli
:-) jaz sem na fb pa vam bom vseeno delala tukaj družbo.
Mah..tale trebuh lahko katera dobi od mene če ga želi. Sicer ni velik. Je pa :-)
Ampak vtretje.. Ma skrit lih ne morem.
Bom paposkusla drzat kg kot sem šla pri prvih2.
Pa bomo videlo kako in kaj.

(odgovor članu nekl)
Neposredna povezava do sporočila: 494
23.2.2016 20:04:12   
Izabela26
Jaz bom pa kar tukaj ostala, ker sem že tako preveč na fb ☺
Mi smo sedaj v 15. tednu in trebuh je grozno napihnjen. Me moj dragi že heca, če sem v 5. mesecu. Glede na to, da sem prvič user posted image
mi je prav smešno, da je že tako zaobljen :)

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 495
23.2.2016 20:08:24   
MalaNeli
Ma ja. Saj če so zdravi.
Drugac meje pa zmedlo nekaj vmes... Hotla sem se napisat da nam ne da miru, in gremo 3.3. Pogledat spol. 
Gin.mi itak ne bo delaluz Uz več kot je predpisano. 
Je pa gin iz nuhalne obljubila da bo pogledala in gremo vsi 4je.

(odgovor članu Izabela26)
Neposredna povezava do sporočila: 496
23.2.2016 20:11:41   
nekl
A se kero tko precej boli oz pritiska v spodnjem delu trebuha? Ampak tko cez cel dan..

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 497
26.2.2016 12:00:26   
tjasyca
nekl, mene tako špika in zbada.včasih celi dan,včasih kaki dan sploh ne.In to na enem mestu,spodaj,koda bi me v jajčnikih.misliš,da se nam le razteza vse skupaj?
Jaz imam pa ta problem, da so se mi na bradavicah naredile take rumene do svetlo zelene skorje/krastice. Me pa ne boli in ne srbi.Kaj bi to bilo?je pa že kaki mesec.sem pa v 15.t.

(odgovor članu nekl)
Neposredna povezava do sporočila: 498
26.2.2016 19:56:33   
*zvezdica zaspanka*
hm tjasyca, za moje pojme sicer še malo prezgodaj, ampak načeloma se v drugi polovici nosečnosti že lahko pojavlja mlečni izcedek. v prvi nosečnosti sem pogosto imela takšno rumeno oblogo na bradavicah...

joj punce, mene bo v tej nosečnosti res doletelo milijon stvari, ki me v prvi niso... moram malo pojamrat: vnele so se mi brbončice na jeziku! wtf?! user posted image že skoraj en teden, pa se na enem delu že pozdravi, pa izbruhne na drugem koncu jezika. komaj jem, komaj spim, komaj govorim, ne pomaga pa ne (slado)led, fiziološka, propolis ali gengigel ipd. ahhhhh, hormončki... važno da tamali ruka na polno a ne user posted image

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 499
27.2.2016 8:22:42   
nekl
Ojla punce! No js sm bla vceraj na pregledu in sm uprasala zarad teh bolecin spodaj pa okol jajcnikov. Je rekla da je res to od raztezanja pa da ce si drugic (ali vec nosec) to setoliko bolj boli. Js se res od prve nosecnosti ne spomnim nobenih bolecin je bla res prou sanjska nosecnost zdej pr tej nosecnosti pa lahko sam nastevam glava usak drug dan boli, crevesni krci sam da kej pojem tazga kr malcku ne pase 😊, te bolecine spodi, trtica, kriz pa se slabo mi je blo na zacetku 😉 ni da ni haha!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?