madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (17.12.2015 8:58:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat sarona to pa je lepo slišat [sm=bravo.gif] Ja, se zavedam da clovek nikoli ne ve kaj prinese zivljenje...meni je prineslo hude borbe in sem rekla: dovolj sranja,dejmo se posvetit lepim stvarem, uresnicit najine zelje, bit starsa pred mojim tretjim desetletjem in na stara leta (oz mlada) uzivat ko bodo najini otroc ze od hise :) je pa itak skos ena borba ampak men je vseeeeeeeeen kaj drugi recejo.js vem da bo moja starsa kap ko bom rekla da sm v tretje noseca... ze prvo nista bla navdusena:ja kje bista pa zivela pa od cesa pa bla bla...pa sva se preselila pa uzivala z bebiko..pa drugic zanosim pa spet bl oklevanje....sm rekla: mal vec nasmeha prosm!!!!!! Zdj v tretje pa ko zanosiva sploh ne bova nobenmu povedala. Bodo ze opazl k bom bolj tecna pa utujena :) dokler se studiram mam cajt za otroke.pol pa nastopi cas zame :) Kako pa da sta se odločila za 3? [sm=bravo.gif] Mah ze od nekdaj mava tako zeljo..sam sva hotla vecjo starostno razliko ampak js nom zagotovo se 2 leti doma tko sa je fajn da mam lahko otroke pr seb cimvec. Sicer sta obe zdj v vrtcu ampak samo par urc... :) lih da se nauzijeta igre s sovrstniki :) jaz sem pa proti večji starostni razlike. če se bo le dalo, jih bom imela čimbolj skupaj... mam brata in sestro 8 in 9 let starejšo in sem zanju bila vedno le otroče in se je samo sestra ubadala z mano, pa še to nekje do srednje šole, potem ji je pa zmanjkovalo časa... in še starša bii lahko bila par let prej samostojna... in seveda sem bila tudi med bratranci in sestričnami nek "privesek" ker sem bila toliko mlajša.. razen če imaš kot večjo starostno razliko tam med 4-5 let [sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: lizz Jaz pa pred mescem dni dopolnila 23 let[sm=smiley1.gif] Vedno je bila moja zelja da bi imela hitro otroke in pol uzivala, ce se bo seveda tako izteklo[sm=bravo.gif] evo, bova skupaj mladi imele otroke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] IZVIRNO SPOROČILO: sarona Bravo bravo a je tvoj tud tok mlad? Drgac pa supr za tako mlade porocene pare :) men je to toook vsec. moj jih ma pa 30, tko da je res skrajni cajt za otroke =D jaz sem prau srečna... [sm=zz_inlove.gif]
|
|
|
|