sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (11.12.2015 22:35:14)
|
Amour.... mislm to si pa dala primerjavo...rdeca luc in gremo.... ce bi ti vedla kaj za vraga vse jes ne bi v N nc vec jedla. Moj namen je bil sam povedat, da lahko staknes ob normalnih jedeh in ce ti ni namenjen tud pr suhih salamah itd ne bos. Ne pa me provocirat zdj z enimi ubijalskimi ker ce kdo(pa vrjetn se ktera) ve kako je zivet z zivljenjem na nitki in se ni za igrat,se lah kr med prve v vrsto postavm. Sej tud pravjo da v N ne smes nc tezkega dvignit.... a po drug stran ti dvigovanje tezkih bremen ne skoduje...pa spet bos rekla da sm se igrala z zivljenjem ker sm dvogovala hci tezko 17kg vsak dan po 5x-na stol pa na pult in v avto,... Ja zdrava pamet je neki, zdrava kmecka pamet pa neki druzga. Sm v porodnisnici taksne slisala kaj vse zenske ne jejo da so zbolele ker so sam zelenjavo zrle. Ja, izogibajte se vsem kar pravijo, pa vam ostane sam domac kruh. Brez zamere sam tole mi je mal pritisk dvignl... Povedala sm sam da men ni blo nc. Lah pa kaksna fase cist vsega boga. Mnenja lah izrazamo, zato me ne rabs tle primerjat s samomorilskim pohodom, se slabs, umorom ploda. Valda se ne boste nosecke nazirale prepovedanih stvari... Js zase vem, da manj preberem kaj lahko in kaj ne, bolj zdrava sem. Po pamet... pa lep vikend vsem in upam na pluske!!!!
|
|
|
|