Amour -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (7.12.2015 20:06:02)
|
Ja, vsekakor pazi na šibko črtico. Me je takrat ena od bivših nenosečk potolažila, daje tudi njej First sign pokazal zeeelo šibko črtico in je bila vseeno srečka nosečka :) Pri meni vse OK, počasi odštevam do nuhalne, se pa borim s slabostmi in bolečim želodcem [sm=zmeden.gif] Ni mi za bruhat, razen pri umivanju zob moram biti res pazljiva, ampak vedno imam en tak beden feeling v želodcu. Ves čas se mi dviguje, spahuje (je moj dragi pogruntal, da ni nič čudnega, da dojenčki veliko rigajo in prdkajo, če se pa tega že zelo zgodaj naučijo od mamic [sm=smiley36.gif]), ampak preživim. Sem pogruntala, da mi pri krotenju slabosti odlično pomaga sadni sok, samo se bojim, da se bom od tega cukra nepotrebno zredila ali staknila kakšen povišan sladkor, tako da so trenutno moje najboljše prijatlejice mandarine [sm=smiley36.gif] ... Sem pa ravno včeraj z dragim razglabljala, da se mi zdi še vse tako surrealistično in neverjetno, pa me je vprašal, če slabost, povečane in boleče prsi, šest pozitivnih testov in ena UZ slikica niso dovolj nazorni dokazi. Kaj pa vem [sm=smiley36.gif] HB sem ena tistih žensk, ki me trgovine kaj dosti ne privlačijo in posledično me tudi nič dojenčkastega še ne mika. Dragi je že šel na prvi ogled vozičkov [sm=smiley36.gif], kolikor se poznam, znam to izbiro celo prepustiti njemu [sm=smiley36.gif]. Tudi stanovanje morava delno prilagoditi in nekaj stvari na novo kupiti, pa sploh še ne razmišljam, po mojem bom o tem razmišljala spomladi.
|
|
|
|