minime84 -> RE: Julijke 2016 (17.11.2015 20:11:24)
|
Ojla, jaz sem dans klicala G, ker imam obcutek, da imam vnetje mehurja. Sem mela ze v prvi N kar naprej tezave s tem, tako da sem zdaj narocena 23.11 na pregled (prvotno je namrec prvi pregled 14.12) mah, sej je tezko cakati, po drugi strani je pa boljs, da je kaneje in da se plod lepo vidi [sm=smiley1.gif]. Jest sm upala, da bom v sluzbi za N povedala sele po nuhalni, pa bom mogla ze kar precej prej, ker se mi ze pozna, pa sem sele 5 tednov (po izracunih). Prvic sem loh skrivala do cca 12 tedna. Ma napihnjena sem k balon. Me je kar mal strah, kaksna bom cez par tednov Drgac pa je tut pri meni tko, kot da bi mi na celu pisalo, da sem noseca. Tist dan, ko sem test naredila, me je kokegica vprasala, kdaj bomo spet kaj zibal, dan kasneje sodelavkA, ce bomo imeli se kaksnega. En teden kasnej pa se prjatlca, da sem se mal zredila. Omg [sm=smiley36.gif] Kako ste pa ve kaj? Jaz trkam, da mi ze dva dni ni blo nic slabo, sam na zivce mi gre pa to vnetje mehurja in visenje na wc-ju vsake pol ure. Lepo bodite in uzivajte :-)[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|