Lenča*
|
Čmrlj, jaz sem tudi vsa še polna hormonov in mi je full hudo, ker se ta veliki ne morem posvečati v takšni meri, kot sem se ji prej. Pa zjokala sem se tudi že parkrat. Jagoda, kako se vi štimate? Light, ti mala spi v svoji posteljici? Naša na srečo čez spi vsaj trikrat po kakšni dve urci. Zaenkrat še. Včasih se tudi prej zbudi, drugič pa potegne na dve uri in pol. Najbolje, da res nabaviš tisto nosilko. Po mojem jo bom jaz tudi uporabljala, ko bo šel moj v službo. Ja, vem, kako je to, ko človek niti na WC ne more. Čeprav, to si kar vzemi tisto minutko zase, pa tudi če mala tisti čas joka, ji ne bo nič hudega. Jaz se tudi stuširam zjutraj in zvečer pa tudi če je ta čas jok. Zobe si pa lahko človek tudi z eno roko umije . Skuhati meni tudi pri prvi ni dostikrat uspelo, tako da nam je takrat zelo babi pomagala. Tokrat je pa lažje, ker mala vseeno več v enem kosu prespi. Se mora pa človek navadit, da prekinja delo, vmes spet dojenčka uspava pa potem nadaljuje s tistim, kar je počel. Se spomnim, kolikokrat sem pri prvi punčki zvečer prižgala računalnik v upanju, da bom lahko malo na netu visela in ga potem vsa razočarana čez pet minut ugasnila, ker je mala spet jokat začela . Naša se doji na srečo le po kakšnih 10 minut na eni dojki. Imam pa jaz res naval mleka, ji kar iz ust ven teče, ko sesa, tako da ji adaptiranega mleka nič ne dodajam. Jutri spet pride patronažna, me prav zanima, koliko se je spet zredila. Uh, tisti krči so res grozni. Se spomnim, kako je našo prvo tam ob osmih zvečer navadno začelo zvijati in sva jo potem do desetih nosila po rokah, ona je pa neutolažljivo jokala . Kaj bi dala, da tokrat te krče preskočimo! Naša tudi stalno kaka, več kot petkrat na dan sigurno. Sem šla danes že tretjič plenične kupit. Sem v Mullerju ene bio vzela pa jih je samo 23 notri, kar pa midve v štirih dneh porabiva. Ja, se spomnim tega zombi občutka . Po mojem bom jaz tudi kmalu takšna. Saj popoldan se pa uležeš z malo, ko zaspi? Ker bo sigurno dlje spala, če boš ti zraven. Jaz sem danes zraven nje mrknila za več kot eno uro. Naša je full smešna, ponoči stalno nekaj renči ali pa rezgeta kot kakšen konjiček .
|