čmrlj12 -> RE: Julijke 2016 (24.6.2016 16:25:44)
|
Evo,da še js kej napišem...dnevi kar letijo mimo. Tale polna luna je bla obupna, še dobr da sm se sam en dan počutila grozno (trebuh otrdeval cel dan, špikalo v nožnici, brez energije). Ampak zdej sm že nazaj v pogonu [sm=bravo.gif] Pa včeri sva končno dobila še zadnji komarnik in sm presrečna,da loh končno prezračim stanovanje brez da bi mi milijon muh notr šlo (k jih pol zmeri ubijem na oknu...k sm ga lih pomila [sm=smiley36.gif] ), pa še najina pikica bo zaščitena pred komarji...ker če bo vsaj malo po meni,jo bodo komarji oboževali. V sredo mam že spet pregled...komi čakam,ker mi bo prvič od morfologije delal UZ,da preveriva lego otročka in količino plodovnice. Pa odločila sm se, da bom naredila bris za streptokok B. Jooooj,sam še 5 tednov [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lenča - To blago oz. pena z blagom od lupinice se je meni kr 2 dneva sušilo...je pa res,da tkrt še ni blo te ubijalske vročine. Fuj angina [sm=smiley13.gif] že tko je vroče pol pa da še sam zakuhaš...pa ni druge kot da odležiš. Na srečo men noge nič ne zatekajo. In zmeri bl sm vesela da je večino junija blo slabo vreme,ker tale vročina je adijo pamet. Dons sm šla sam zutri, ko še ni blo tok vroče, na vrt k je blo treba paradajze privezat pa sm misnla da bom zgorela. Res nenormalna vlažnost. Že pred N sm slabo prenašala vročino, zdej je pa vse na n-to potenco. Mi pa dons prijateljice pripravljajo baby shower...in se že fuuuuul veselim,ker po koncu faxa nismo več tok skupi kot smo včasih ble...pa zdej bojo vse šle neki na dopust,pol že js rodim in predn se bomo že spet vidle bo pomoje september. Tko da komi čakam,da se že spet malo podružimo,nasmejimo,kej pojemo...sploh ker sm prva od svoje generacije iz faxa ki bo mela [sm=duda.gif] A ma katera informacije iz prve roke kako je v P v Ljubljani oz. na Jesenicah? Prej sm bla skoz odločena,da grem na Jesenice. Zdej sm pa slišala par zgodb...da je babca pršla v porodno sobo šele ko je bil otrok že skor cel zuni,pa da so enmu otročku popek tok zašuštral da patronažna ni vedla kako nej ga oskrbi,pa da so eni mamici zlomili medenico,pa da jim resno primankuje osebja in nočejo met več tok reklame da bi nosečke hodile k njim rojevat...po drugi strani pa tud za Lj ne slišiš ravno pohval. Tko...zdej grem pa pod tuš,ker švicam ko konj [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|