Amour -> RE: Julijke 2016 (30.11.2015 19:51:07)
|
Evo, pa je moj prvi pregled za mano [sm=smiley1.gif] Vse OK, naša pikica je že pravi fižolček, je na pravem mestu, srček bije in zdaj čakamo nuhalno svetlino tik pred božičnimi prazniki. Z G sva malo debatirali o različnih testih, poleg nuhalne, ker bom ob porodu že stara 37 let, tako da mi je dala malo dela z razmišljanjem ... Sicer se počutim OK, slabosti so ves čas po malem prisotne, jih krotim z ingverjemi tabletami Antimetil (so primerne tudi za [sm=nosecka.gif]), čeprav so včasih bolj izrazite. Tek imam običajen, malo manj mi paše sladko in veliko bolj slano. Teža je še enaka, je pa res, da sem tudi v nosečnost vstopila s kar nekaj kg viška. Trenutno sem ful utrujena, veliko bi spala, več kot običajno, res pa je, da običajno potrebujem zelo malo spanja. KAva mi ne diši, kar se mi pozna tudi pri pritisku, danes 110/60, sumim pa, da ima ta pritisk tudi prste pri vrtoglavicah, ki se mi enkrat ali dvakrat na dan pojavijo. Oblačila so mi še prav, a se bojim, kaj bo, ko mi ne bodo več, ker hlače že zdaj zaradi bokov težko dobim :/ V službi ve nekaj res bližnjih sodelavk (s katerimi itak skupaj načrtujemo [sm=smiley36.gif]), ve tudi direktor, kmalu pa bom zaradi narave dela morala povedati še komu. Doma ožja družina že ve, itak smo ful navezani / povezani in tudi če bi hotela, ne bi mogla dolgo držati zase [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|