loremi -> RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka? (18.1.2016 10:45:48)
|
Živijo, po res zelo dolgem času spet pišem na tem forumu. Včasih je bila kar zelo aktivna tema deklet, ki še čakajo plusek in donositev, stare okoli 40. leta. Sama sem preko IVF-ET postopkov bila dvakrat noseča, obakrat z dvojčki, a izgubila vse. Prva nosečnost se je končala z odmrtjem plodkov, druga na sredini nosečnosti, zakaj, pa ne bom nikoli izvedela. Lani pa bila še operirana zaradi raka na materničnem vratu in posledično otroka že zaradi nastale poškodbe ob operaciji nebi mogla donositi, če bi zanosila. A je edina možnost IVF, kar pa trenutno ni opcija že zaradi količine hormonov in seveda 100% verjetnosti, da otroka ne donosim ter tudi te možnosti, da bi ponovno bila dva, kar vse še otežuje. Poleg tega si umetnih posegov moj novi partner ne želi. Vzrok neplodnosti je PCO, povsem neprehodni jajcevodi. Stara sem 38 let in bijem bitko v sebi, da bom ostala mamica angelčkom in praznega naročja. Tako da je želja imeti ob sebi ljudi, na katere se lahko obrnem, ko naprimer potrebujem čvek in bližino. Vsem, ki ste mamice, veselite se tega, danega. Upajoče, seveda vam želim plusek in da bi se vse dobro končalo! [sm=pikapoka2.gif] [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|