Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 13:49:41
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Ne, nič. Samo kako se pripravi. A maš pri sebi škatlo? Piše na njej Rdeča smrdljička?
< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 3.11.2015 13:50:23 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 13:53:54
|
|
|
|
woma
|
Hej punce. Bom še jaz vpadla.... me zanima, je to za vas prva pričakovana nosečnost ali imate že doma kakšne sončke? Jaz grem v drugi krog, doma imam pa že 8 let staro pupo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 13:55:24
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma Hej punce. Bom še jaz vpadla.... me zanima, je to za vas prva pričakovana nosečnost ali imate že doma kakšne sončke? Jaz grem v drugi krog, doma imam pa že 8 let staro pupo Imela že 3 nosečnosti, doma imam skoraj 4 letno ( konec januarja ) punčko ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 13:58:15
|
|
|
|
woma
|
Jaz sem se komaj sedaj opogumila za še eno nosečnost....ne vem koliko časa bo trajalo, da bo ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 13:58:56
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma Jaz sem se komaj sedaj opogumila za še eno nosečnost....ne vem koliko časa bo trajalo, da bo ... Koliko si pa stara, če ni preveč osebno?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 14:00:50
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma Hej punce. Bom še jaz vpadla.... me zanima, je to za vas prva pričakovana nosečnost ali imate že doma kakšne sončke? Jaz grem v drugi krog, doma imam pa že 8 let staro pupo Tudi jaz imam doma 4 letnico.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 14:00:54
|
|
|
|
woma
|
tudi to me malo ovira....35 let
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 14:02:06
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma tudi to me malo ovira....35 let Zakaj bi te pa oviralo? Vprašanje je, ali si želiš še enega otroka ali ne ... drugo pa ni ovira
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 14:03:45
|
|
|
|
woma
|
seveda si ga želim.... samo leta so tako hitro minila (razlika med otroki bo 9 let)... koliko ste pa ve stare?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 14:05:23
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma seveda si ga želim.... samo leta so tako hitro minila (razlika med otroki bo 9 let)... koliko ste pa ve stare? To je lahko pozitivno ... midve npr s sestro sva v letih razlike samo leto in pol pa se nikol nisva razumele...ker sva si tako različne...mam pa kolegico k sta s sestro narazen 8 let in sta super prijateljici, tko, da to naj te ne ovira .... Lahko pa da ti bo hči pomagala pri opravilih za otroka, pri varstvu ... aja, pa tud s punco k sm bla v porodnišnici je mela pa 10 let razlike in zelo super funkcionirata ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 14:08:35
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: woma seveda si ga želim.... samo leta so tako hitro minila (razlika med otroki bo 9 let)... koliko ste pa ve stare? To je lahko pozitivno ... midve npr s sestro sva v letih razlike samo leto in pol pa se nikol nisva razumele...ker sva si tako različne...mam pa kolegico k sta s sestro narazen 8 let in sta super prijateljici, tko, da to naj te ne ovira .... Lahko pa da ti bo hči pomagala pri opravilih za otroka, pri varstvu ... aja, pa tud s punco k sm bla v porodnišnici je mela pa 10 let razlike in zelo super funkcionirata .... Jee, to so besede, ki jih rada slišim. Vse bo ok. Hvala ti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 14:14:15
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: woma seveda si ga želim.... samo leta so tako hitro minila (razlika med otroki bo 9 let)... koliko ste pa ve stare? To je lahko pozitivno ... midve npr s sestro sva v letih razlike samo leto in pol pa se nikol nisva razumele...ker sva si tako različne...mam pa kolegico k sta s sestro narazen 8 let in sta super prijateljici, tko, da to naj te ne ovira .... Lahko pa da ti bo hči pomagala pri opravilih za otroka, pri varstvu ... aja, pa tud s punco k sm bla v porodnišnici je mela pa 10 let razlike in zelo super funkcionirata .... Jee, to so besede, ki jih rada slišim. Vse bo ok. Hvala ti. Itak, da bo vse ok ... ne obremenjuj se s takimi stvarmi ... otroci so itak najbolj prilagodljivi, verjem ... pa še pri osmih letih je bolj razumna, če rečeš otroku, da naj malo počaka, kot pa 4 letnemu otroku
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 15:34:43
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Razlike v letih med otroki so še najmanjši problem. Pri naši bo to skoraj 6 let. Pa je povsem vredu, lahko bo že kaj pomagala, lažje ji kaj dopoveš. Če imaš pa dva taka, ki si ne moreta nič pomagat je pa kriza. Če se imata namen razumet se bosta ali obratno. Midve s sestro sva 7 let narazen in se ne razumeva sploh. Kdaj je kot, da nimam sestre. Ampak sem se tako navadila živeti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 15:38:25
|
|
|
|
Adelle
|
Zanimivo mi je ko berem da se ne razumete najboljse s sestro... jst imam dve, obe starejsi od mene, ena 12 let druga 13 let starejsa od mene... vse tri se tako dobro razumemo, najboljse prijateljice za vedno. Ne predstavljam si zivljenja brez njiju, ceprav sm tok mlajsa.. tako smo povezane da se drugim ni jasn nas odnos kako smo lahko tok blizu ena drugi...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 15:40:11
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Razlike v letih med otroki so še najmanjši problem. Pri naši bo to skoraj 6 let. Pa je povsem vredu, lahko bo že kaj pomagala, lažje ji kaj dopoveš. Če imaš pa dva taka, ki si ne moreta nič pomagat je pa kriza. Če se imata namen razumet se bosta ali obratno. Midve s sestro sva 7 let narazen in se ne razumeva sploh. Kdaj je kot, da nimam sestre. Ampak sem se tako navadila živeti. Midve pa 5,5 let in je situacija ravno tako porazna. Pri mojem so en za drugim pa se prav tako ne razumejo, tko da ni pravila. Mi je pa zelo žal, da je tako
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 15:42:02
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Adelle Zanimivo mi je ko berem da se ne razumete najboljse s sestro... jst imam dve, obe starejsi od mene, ena 12 let druga 13 let starejsa od mene... vse tri se tako dobro razumemo, najboljse prijateljice za vedno. Ne predstavljam si zivljenja brez njiju, ceprav sm tok mlajsa.. tako smo povezane da se drugim ni jasn nas odnos kako smo lahko tok blizu ena drugi... Tole je lepo brat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 15:48:11
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Adelle super, da se tako razumete. Vse bi dala, da bi bilo tudi pri nama tako. Ampak je kakor je. Ne mislim pa spreminjat sama sebe, da bom njej ustrezala, ona pa bo še naprej kakršna je. In to je to. Tudi pri mojem se štekajo, je pa več razlike med njimi. Niso sicer najboljši prijatelji, ampak je komunikacija OK.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 16:20:53
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Adelle Zanimivo mi je ko berem da se ne razumete najboljse s sestro... jst imam dve, obe starejsi od mene, ena 12 let druga 13 let starejsa od mene... vse tri se tako dobro razumemo, najboljse prijateljice za vedno. Ne predstavljam si zivljenja brez njiju, ceprav sm tok mlajsa.. tako smo povezane da se drugim ni jasn nas odnos kako smo lahko tok blizu ena drugi... Ful lepo, midve sva samo leto pa pol razlike in nikakor ne prideva skupej ona je od mejhnega tak karakter, da je tekmovala za svako stvar in se potem pred drugimi hvalila Ful je to žalostno ... ker to se kr iz roda v rod prenaša ... tud ona svojo tamalo tko pomoje uli, da ona skoči višje kot naša, ona bolje bere kot naša .. pa sta tud moja in njena razlike leto in pol ... Jaz pa tega ITAK ne želim, pa zarad tega nimam nč manj rada nečakinje ... samo hočm pa vseeno to umirit oz., zablokirat in si želim, da bi se vsaj one dve razumele, ker naša bo slej k prej ugotovila to kar sm jaz in mi je blo velix težko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 17:18:30
|
|
|
|
woma
|
Vesela sem, da se razumete s svojimi sorojenci, jaz nimam te srece. To je odvisno od karakterja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 3.11.2015 20:14:48
|
|
|
|
Beat
|
Tudi jaz se odlično razumem z njimi. Razlika v letih je različna in pri nas nima pomena, da bi se zaradi večje ali manjše razlike slabo razumeli med sabo. Po moje razlika v letih ne igra neke vloge.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 4.11.2015 7:47:35
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Tudi jaz se odlično razumem z njimi. Razlika v letih je različna in pri nas nima pomena, da bi se zaradi večje ali manjše razlike slabo razumeli med sabo. Po moje razlika v letih ne igra neke vloge. Moj mnenje je tud, da razlika v letih ne igra bistvene vloge, ampak karakter in deloma vzgoja ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 4.11.2015 8:05:55
|
|
|
|
mava1975
|
Punce, bila sem srečka v septembru, sedaj se je sreča končala, naši pikici ne bije več srček... držim pesti za vse vas, navijam, se vam pridružim naslednje leto, upam, da boste do takrat že vse noseče...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 4.11.2015 8:07:05
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mava1975 Punce, bila sem srečka v septembru, sedaj se je sreča končala, naši pikici ne bije več srček... držim pesti za vse vas, navijam, se vam pridružim naslednje leto, upam, da boste do takrat že vse noseče... Kwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A dej nehej noooo ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 4.11.2015 8:08:53
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mava1975 Punce, bila sem srečka v septembru, sedaj se je sreča končala, naši pikici ne bije več srček... držim pesti za vse vas, navijam, se vam pridružim naslednje leto, upam, da boste do takrat že vse noseče... Pa ne no
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 4.11.2015 8:09:00
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: mava1975 Punce, bila sem srečka v septembru, sedaj se je sreča končala, naši pikici ne bije več srček... držim pesti za vse vas, navijam, se vam pridružim naslednje leto, upam, da boste do takrat že vse noseče...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?