Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 13:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Janchek81 Moja naj bi prišla 21.11. Ker mam dolge cikle je možno, da mi bo jutri pokazalo plus. Sem šla gledat na koledar kako je bilo v prejšnji nosečnosti in mi je pokazalo plus komaj 6 dni po izostanku. Hormon mi vedno počasi narašča in ko pridelam plus, moram takoj do G po dabroston, da ne pride do SS. Mi je G razložil, da če ga ne jem, lahko pride do SS, čeprav plod sploh ni odmrl, ampak samo zaradi prenizkega hormona. Anonimna si tudi pri prvi nosečnosti jemala dabroston? kako vpliva nate? jaz sem prenehala z jemanjem, ker sem katastrofalna in ker je mož reku, da ne smem več, ker mu je blo muka gledat, ko sem bla cela potlačena... pol sm se pa z osebno menila in je rekla, da naj bom pazljiva pri teh tabletih, ker lahko vodijo v depresijo... verjetno sem jaz malo še gensko bolj nagnjena k temu, ker imam v kartoteki tudi že dosti posledic stresa... V vsaki nosečnosti ga moram jemati, ker imam težave s SS. Brez njega ne gre, z njim pa tudi ne vedno. Jaz nič ne opazim, da bi bila kej drugačna, niti se moj ne pritožuje. Sm pa itak po naravi večino časa dobre volje in nasmejana. Mislim da zaradi tablet ne bi mogla depresivna ratat. Genetika res ogromno pomeni kakšen si. Če lahko zanosiš in donosiš zdravega otroka brez njih, jih pač ne jest. A si kaj G vprašala glede stranskih učinkov? Pa če je mogoče kakšno drugo zdravilo, ki bi ti ustrezalo? Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 13:57:09
|
|
|
|
Janchek81
|
Anonimna kdaj se boš spravla delat testek Me že nestrpno čakamo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutri zjutraj ga mislim delat. Najprej ga morm it še kupit. Tle v hribih ni nobene trgovine, za 10km v dolino pa rabm že voljo, da se od doma spravim. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:01:42
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jutri zjutraj ga mislim delat. Najprej ga morm it še kupit. Tle v hribih ni nobene trgovine, za 10km v dolino pa rabm že voljo, da se od doma spravim. Anonimna probaj metode brez testa...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšne pa so metode brez testa? Za to prvič slišim. Poznam samo znake, med katerimi je pri meni eden še posebno izrazit (ne paše mi že 1 teden). Moj se mi že smili. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:07:16
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kakšne pa so metode brez testa? Za to prvič slišim. Poznam samo znake, med katerimi je pri meni eden še posebno izrazit (ne paše mi že 1 teden). Moj se mi že smili. Anonimna Iščem, k sm včerej brala .. mislm, da je celo objavila to Sandyy Vem, da je nekej z zobno pasto, ... čak, ko najdem bom sem prlimala ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:10:12
|
|
|
|
Janchek81
|
Evo...najdla Obstajajo trije nacini kako lahko brez testa zves ali si noseca in sicer. 1. Pasta za zobe More biti bela brez pikic. Majhno kolicino das v posodico in se urin. Ce se spremeni v plavi barvi je hormon hcg prisotn in pomeni nosecnost. 2.bleach/izbeljivac V posodico je urin dodate malo izbeljivaca in zmesate. Ce so prisotni mehurcki oz pena ki se tudi dvigne je prisotn hormon hcg in pomeni nosecnost. 3. Dandelion. Liste dandeliona date v plasticen kozarec od kaksne smetane ali jogurta in jih potopite z urinom. Pustite 20 min. Ce se po 20 min pojavijo rdece pikice na listih je prisotn hormon hcg in pomeni nosecnost. Ta metoda nosecnosti je bila najbolj popularna. Te metode so nekoc uporabljale zenske ko testov ni bilo. Upam da sem vam bila kaj v pomoc. :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Grem probat z zobno pasto. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:16:50
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hvala Grem probat z zobno pasto. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:18:46
|
|
|
|
Sandyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Ja imas prav :) hvala ker jaz sem tudi nova. Ampak to malo usaka je pod stresom tudi sploh tiste ki nismo zagledale se . Ne se kregat k bo se vecji stres ;) Ja, pa stres ne deluje dobr na lepoto A pa tvoj je šel na pregled ( spermiogram ) ? Ne ni. Ker sva se lih 5.9.2015 porocila pa ne hitiva. Bova pocakala se en cas pa se bova pole po 2 letih spuscala na teste itd...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:19:41
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hvala Grem probat z zobno pasto. Anonimna Innnn????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:21:42
|
|
|
|
Sandyy
|
In ja to sem jaz od moje none dobila te informacije pa sem zapisala ker vem da kaksne to zanima mene je tut km delala s pasto ze test. Ampak je zal ostala bela seveda ker nism zanosila hehe :) pomoje jaz nebom niti kupavala testov Aja pa. Cim manj paste das prej bo ratala plava :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:24:36
|
|
|
|
Sandyy
|
Si probala? :) cakamo na rezlutate upam da bo plava :) drzim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:25:03
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy In ja to sem jaz od moje none dobila te informacije pa sem zapisala ker vem da kaksne to zanima mene je tut km delala s pasto ze test. Ampak je zal ostala bela seveda ker nism zanosila hehe :) pomoje jaz nebom niti kupavala testov Aja pa. Cim manj paste das prej bo ratala plava :) ja, to sem včerej brala in je res zanimivo ... a pa je že katera sploh sprobala te metode? Jaz morm prvo kupt prou belo pasto, k mamo vse doma k majo une modre pikce notr al pa signalova k je cela modra - še na ščetki mi pusti modrino
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:25:29
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Si probala? :) cakamo na rezlutate upam da bo plava :) drzim pesti Firbciiii .... no ja, sej smo babe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:27:20
|
|
|
|
Sandyy
|
Kupit enu belu navadnu in jo uporabljat samo za to :) js jo imam. Cne pa z drugo si umivam zobe.:) tista pa za teste hahah
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:28:01
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Kupit enu belu navadnu in jo uporabljat samo za to :) js jo imam. Cne pa z drugo si umivam zobe.:) tista pa za teste hahah Ha ha ... a si ti dolenjka?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:29:33
|
|
|
|
Sandyy
|
Jaz sem iz Nove Gorice ampak srbkinja. Zivim tle 5 let. Pa se trudim povezovat slovenske besede. Sploh tlele u gorici imajo take gje in cudne italijanske besede. Pa ku se da. Kdaj napisem pravilno slovensko besedo kdaj pa ne. :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:30:33
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Jaz sem iz Nove Gorice ampak srbkinja. Zivim tle 5 let. Pa se trudim povezovat slovenske besede. Sploh tlele u gorici imajo take gje in cudne italijanske besede. Pa ku se da. Kdaj napisem pravilno slovensko besedo kdaj pa ne. :) Sej nism mislila, da ne znaš pisat al pa kej .... mislla sm, k si napisala KUPIT ENU BELU .... tko tud na dolenjskem govorijo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:33:01
|
|
|
|
Sandyy
|
Ahhh jaz jih cudno sestavljam. U srednji soli sm mela sosolke iz razlicnih delov slovenije pa sem se od usake malo nacila drugace povezovat. :D zato pisem tko :) :) cene pa mi ja slovenscina se kar gre. Celo u soli sem zmeraj mela boljse ocene pri slovenscini kot same slovenke. Tko da pisem malo po dolenjsko malo gorisko malo pravilno hahaha :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:35:59
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Ahhh jaz jih cudno sestavljam. U srednji soli sm mela sosolke iz razlicnih delov slovenije pa sem se od usake malo nacila drugace povezovat. :D zato pisem tko :) :) cene pa mi ja slovenscina se kar gre. Celo u soli sem zmeraj mela boljse ocene pri slovenscini kot same slovenke. Tko da pisem malo po dolenjsko malo gorisko malo pravilno hahaha :D Važn,d a se razumemo, ane
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:39:10
|
|
|
|
Sandyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Ahhh jaz jih cudno sestavljam. U srednji soli sm mela sosolke iz razlicnih delov slovenije pa sem se od usake malo nacila drugace povezovat. :D zato pisem tko :) :) cene pa mi ja slovenscina se kar gre. Celo u soli sem zmeraj mela boljse ocene pri slovenscini kot same slovenke. Tko da pisem malo po dolenjsko malo gorisko malo pravilno hahaha :D Važn,d a se razumemo, ane Tako je. Jaz se bom pa zdaj poslovila pa vas obiskala spet decembra. 10ega mam za dobit ampak upm d ne bom. Drzim pesti pa se slisimo decembra :) hvala vam za prijaznost. Vsem ki so zagledale cestitke. Upam da bom tudi kaz kmalu med sreckami noseckami. :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:41:14
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Ahhh jaz jih cudno sestavljam. U srednji soli sm mela sosolke iz razlicnih delov slovenije pa sem se od usake malo nacila drugace povezovat. :D zato pisem tko :) :) cene pa mi ja slovenscina se kar gre. Celo u soli sem zmeraj mela boljse ocene pri slovenscini kot same slovenke. Tko da pisem malo po dolenjsko malo gorisko malo pravilno hahaha :D Važn,d a se razumemo, ane Tako je. Jaz se bom pa zdaj poslovila pa vas obiskala spet decembra. 10ega mam za dobit ampak upm d ne bom. Drzim pesti pa se slisimo decembra :) hvala vam za prijaznost. Vsem ki so zagledale cestitke. Upam da bom tudi kaz kmalu med sreckami noseckami. :) Bomo mislile nate in ko se javiš, da nam javiš SREČNO!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 14:42:31
|
|
|
|
Sandyy
|
Hvala. Tudi vam. :) caw <3 :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 26.11.2015 8:06:07
|
|
|
|
Janchek81
|
Anonimna In? In? In? Čakamooooo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?