Anonimen -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (25.11.2015 13:55:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Janchek81 Moja [sm=hudicek1.gif] naj bi prišla 21.11. Ker mam dolge cikle je možno, da mi bo jutri pokazalo plus. Sem šla gledat na koledar kako je bilo v prejšnji nosečnosti in mi je pokazalo plus komaj 6 dni po izostanku. [sm=zmeden.gif] Hormon mi vedno počasi narašča in ko pridelam plus, moram takoj do G po dabroston, da ne pride do SS. Mi je G razložil, da če ga ne jem, lahko pride do SS, čeprav plod sploh ni odmrl, ampak samo zaradi prenizkega hormona. Anonimna [sm=zz_skip.gif] si tudi pri prvi nosečnosti jemala dabroston? kako vpliva nate? jaz sem prenehala z jemanjem, ker sem katastrofalna in ker je mož reku, da ne smem več, ker mu je blo muka gledat, ko sem bla cela potlačena... pol sm se pa z osebno menila in je rekla, da naj bom pazljiva pri teh tabletih, ker lahko vodijo v depresijo... verjetno sem jaz malo še gensko bolj nagnjena k temu, ker imam v kartoteki tudi že dosti posledic stresa... V vsaki nosečnosti ga moram jemati, ker imam težave s SS. Brez njega ne gre, z njim pa tudi ne vedno. Jaz nič ne opazim, da bi bila kej drugačna, niti se moj ne pritožuje. Sm pa itak po naravi večino časa dobre volje in nasmejana. Mislim da zaradi tablet ne bi mogla depresivna ratat. Genetika res ogromno pomeni kakšen si. Če lahko zanosiš in donosiš zdravega otroka brez njih, jih pač ne jest. A si kaj G vprašala glede stranskih učinkov? Pa če je mogoče kakšno drugo zdravilo, ki bi ti ustrezalo? Anonimna [sm=zz_skip.gif]
|
|
|
|