mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Joj poraz, sej nemorem verjet. Včasih se mi zdi, da se prou norca iz nas delajo Zato sem pa jaz mnenja, da če ne rata ob rednih so, da je najbolje it na pregled in pač rečt, da se matrata že eno leto. Žal drugače ne gre, bolje ena preiskava prej kot kasneje. Jasno mi je da ni prijetno, samo kaj če se izkaže, da ni vse ok, vržeš stran že tko tisto leto in še kakšno več potem. Ja, če lahko rečeš, da se trudš en let, potem lahko rečeš to ... jaz npr ne morm it k svoji in rečt, da se trudva 1 leto, ker valda, bo vidla, da sem imela aprila IMN ... tko, da jaz sem zvisela na celi črti ... sam vseen pa da nama do marca ne uspe bova šla tja oz. bom šla jaz in ji povedala kako in kaj in nej pol ona kj nardi ane .... bom kr ostra, ne bom popuščala .... ne grem se teh igric .. sej vseeno MOČNO upam, da ne pride do tega, sam ... NIKOL se ne ve Kok časa se pa vidva zdj trudita? In po kolkem času vama je uspelo prvič? Zakaj ne zaropotaš? Rečeš, da ti glede na leta pripada obravnava prej. Al pa zamenjaj g. Jaz sem imela po prenehanju jemanja tabletk zelo neredne m. Ko sva se odločila za je pa ratal takoj, ovulacije takrat nisem čutila, ampak je žal sledila abrazija(sem zaradi izcedkov imela strogo ležanje, na pregledu pri g, ki je nadomeščala mojo mi je rekla, da moram v ponedeljek, ko moja pride na uz, moja me ni hotla sprejet, ker kao je delala uz samo ob četrtkih sem jo menjala po hitrem postopku). Počakala sva 5 mesecev in potem sem zanosila spet takoj, niti vedela nisem, samo je prišla m prehitro in mi je bilo čudno pa sem po končani krvavitvi delala test in je bil plus, gla na pregled in potem so me spremljal dokler ni hormon padel na nulo, bali so se da ni imn. No po tistem sem rekla, da nam mi dajo napotnico za naprej, šla sem na histeroskopijo in še isti mesec zanosila in donosila. Tko, da pri nama je bilo hitro, samo donositev je bila problem. CCa 2 leti nazaj sem pa tudi imela en ss, niti nisem vedal, da sem zanosila, isto kot prej, samo, da sem zaradi bolečin vedela da je to ss, in spet naredila test po končani krvavitvi in je bil pozitiven. Nisem niti šla na pregled pol, ker mi je vse dol padlo čeprav ni bilo načrtovano. Potem sva pa dala to na stran zaradi drugih težav, zdej pa niti ne štejem ker kadar zamudiva o tega meseca niti ne štejem, ker itak nima od česa ratat.
|