Janchek81 -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (23.11.2015 11:37:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: claud Btw.... a katera ve, če je lahko vsakodnevni sex razlog, da se nama ne prime (kao slabsa kvaliteta sperme)? Sem ze obe verziji prebrala tko da mi ni nc vec jasno... Tuki sem enx že to vprašanje postavla, ker midva tud vsak dan sexava, sva se kao v oktobru lotila sexa na 2 dni, ki bi bil lahko boljši, ampak nama žal ni uspelo, sva lih v času O vsak dan sexala... Ja, nekje piše, da naj bi kao na 2 dni, nekje pa da čim več tem boljš [sm=smiley36.gif] tko, da .... tuki pomoje ni odgovora [sm=zmeden.gif] Bi mogla enx že spet Pušenjaka mal vprašat .. sam mi je kr bad, k vedno sprašujem samo njega iz njegouga foha [sm=jezicek.gif] drugi pa pač kako se pleše in kdo bo s kom plesal - namreč on hodi na folkloro [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] No mislim da sm ravno od njega brala da to nima veze, ker tistih spermijev je neštet v tistem dnevnem špricu[sm=smiley36.gif] in če se mu bo dal bo že pršu do cilja.... Ne vem katera je pisala .. men se zdi da Marčevka2010 da je ravno Pušenjak napisu, da je najbolje sexati na 2 dni, ker se spermiji obnavljajo ... midva sva rekla, da bova zdaj prakticirala na 2 dni in se tega držala, sam da bo konc M [sm=bravo.gif]
|
|
|
|