Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako praznujete obletnico poroke? 1.7.2010 13:30:21
|
|
|
|
barika
|
Ne praznujeva obletnic
|
|
|
|
RE: Kako praznujete obletnico poroke? 1.7.2010 13:36:02
|
|
|
|
water lily
|
Ne praznujeva obletnic sploh. Letos greva slučajno glih na obletnico v pariz. So ble najcenej a. karte takrat Drgač sva pa skupaj že 14 let, poročena pa šele dve in nama je smešno to praznovat. Še na rojstne dneve pozabva, kaj šele na obletnce
|
|
|
|
RE: Kako praznujete obletnico poroke? 1.7.2010 13:37:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Pred 4-mi leti in pol sem napisala takole... IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Glede na to, da z mojim dragim (še) nisva poročena, praznujeva obletnico začetka najine zveze. Kako? Zjutraj ob kavici sladkarija v obliki srčka (kava v postelji, seveda), celodnevno lenarjenje in crkljanje, kosilo je dostava na dom, večerja zunaj, ob večerji izmenjava simboličnih darilc (rožica, kakšna malenkost iz zlata, plišasta igračka). Kot dva otroka... ... in še danes je podobno. Zjutraj kava v postelji (in izmenjava darilc), podnevi si vzameva čas drug za drugega, ven greva na kosilo (ko je Mladič še v vrtcu), zvečer pa, če se le da, dava otroka v varstvo in... si vzameva še malo časa zase.
|
|
|
|
RE: Kako praznujete obletnico poroke? 1.7.2010 13:43:25
|
|
|
|
uškinamama
|
Tako, da pizdim , ker za prvo obletnico sem dobila zlato za peto pa anticelulitni tretma
|
Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?endrinada, občasno po potrebi (
44%)
da, redno ker je imel-a ful krčeke (
18%)
ne, ni bilo potrebe po tem (
29%)
ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (
8%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!