Metuljčkica
|
Živjo, punce! Končno sem spet malo za računalnikom in bom probala po spominu dodat še moj piskrček na vse aktualne teme. :) Midva sva najožji družini povedala v nedeljo, ko je bilo ravno 12 tednov, zdaj pa vsak dan še kdo izve, odvisno od prilike. Lupinico bova kupila 3v1 - pomoje so tudi te dobre, ker če ne bi zadostile standardom, jih ne bi niti smeli prodajat. Mislim, gotovo so tudi razlike v kvaliteti, ampak mislim, da je tudi vsaka "najslabša" dovolj dobra. Konec junija se nadejam, da bo toplo. :) Poleg sandalčkov se veselim tudi vseh maxi oblek, meni je to na nosečnicah tkooo lepooo Z raznimi losjoni se nisem nikoli mazala. Vedno so mi ostajali, če sem dobila kakšne kozmetične komplete; velikokrat sem jih tudi samo odprla, malo porabila, potem pa po pretečenem roku zavrgla :-/ Zdaj se pa vsak večer namažem ali z losjonom za telo (nekaj navadnega, mislim, da je Nivea), otroškim oljem (ki ga imava sicer za masažo), odvisno kje se nahajam. Včeraj sem pa sprobala še neko stvar s kokosom in banano in tako diši, da bom pomoje kar s tem nadaljevala :) Vode mi nikoli ni uspelo dovolj popiti, zdaj imam pa kar aplikacijo in štejem. Naj bi popila vsaj 1,5l oz. 8 kozarcev, ampak to mi res redko uspe. Sem po navadi na 5 - 6 + juha itd. Vodo pijem bolj kot ne samo na faksu in če sem po opravkih, sicer pa sadni nesladkan čaj, pa enkrat na dan pol litra vode z magnezijevo tableto. Samo da ima okus, pa gre lažje dol. ;) Na morje bomo šli pa spontano, če bomo pri volji in energiji, pozno poleti oz. septembra. Kaj imate oblečeno, že nosečniške hlače? Jaz imam čisto majhen trebušček, ampak ravno tako velik, da me vse tišči. Tako da sem kar naprej v oblekicah in enih hlačah, ki so mi bile vedno preširoke. Na poti iz ZDA je pa bella band, ki ga nameravam sprobat. Bom gotovo lahko dlje še te navadne hlače nosila, pa tudi po porodu bo verjetno prav prišel. Bodite lepo :)
|