metka6 -> RE: Rodile bomo v Porodišnici Ljubljana, mnenja izkušnje (1.1.2016 22:04:56)
|
Prvič rodila v Kranju, super, babica Eva, res odlična, drugič rodila v Ljubljani, kjer sem bila tudi zadovoljna. Imela sem odlično babico Vilmo, res tista, ki jo dobi je lahko srečna. Edino, kar mi ni bilo ok, je bilo to, da sem se načakala, glede na to da sem imela naročen porod. Pač tisti dan so imeli strašno gnečo in glede na to, da nisem imela popadkov sem se kar načakala priznam:) Kasneje sem bila na oddelku B, kjer je bilo vse ok, sestre super prijazne, z izjemo glavne sestre, ki smo jo me v sobi poimenovale gestapo sestra, ki pa je bila nemogoča, neotesana in totalno nevljudna. Je pa res, da me 3 v sobi nismo bile tiho, pa smo ji tud kaj nazaj zabrusile, tako da se je mal umirila in precej hitro pobrala ven iz sobe. Hrana v primerjavi s Kranjsko porodnišnico je pa obup. V kranju pred leti smo imeli na izbiro menije, vsak dan si si izbral kaj boš jedel, v Lj pa je bolj žalostno, je fajn, če ti od doma kaj prinesejo:) Srečno vsem!
|
|
|
|