|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Špikanje in bolečine v spodnjem štuku:)
22.9.2005 9:55:24   
sonček76
Pozdravček vsem!!
Imam eno "hitro vprašanje"....a se je kateri že zgodilo da bi jo špikalo in bolelo vsako jutro še v postelji preden vstane, potem pa čez dan zgine oz. občasno še kaj čuti???
Danes je zame 23 dan ciklusa in me že tri dni vsako jutro matra..... pa imam na 29-31 dni...

Mal čudno mi je ker, me ponavadi glih tako zgodaj ne začne špikat, posebaj zjutraj ob pol sedmih

hvala za odgovorček, pa čimveč
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.9.2005 11:14:52   
MATEJA
Hellow sonček76, ja mene je tudi po ovulaciji stalno nekaj prebadalo, še posebno zjutraj, pa še veliko drugih znakov, ki so kazali na , pol pa tri dni pred normalnim dnem, ko bi morala dobit izcedek.Stopnjeval se je počasi od rjavega do vodnato rdečega in čez tri dni "ploha"!Sem bla full zato sem rekla, drugi mesec ne bom niti fantazirala o tem in onem znaku , ker je pol razočaranje preveliko.No mogoče pa pri tebi ne bo tako.Držim pesti za in srečno.

(odgovor članu sonček76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2005 11:42:21   
Kato
Ženske jaz tudi rabim vašo pomoč!
Z možem se zadnje pol leta aktivno trudiva na , posebej zadnja dva meseca med ovulacijo.
Moja bi morala priti v torek (20.9). Danes je 22. in še ni.
Občitki so drugačni kot pri običajni , bolijo me jajčniki, špika me non stop, pa še slabo mi je kar mimogrede. Pojavil se mi je čisto majhen rjav izcedek, ki ga še nikoli ni bilo.
Včeraj sem naredila test pa ni bilo nič. Verjetno je še prehitro.
imam redno 28. ali 29. dan. Danes pa je že 30 in še vedno nič ni! Ali je mogoče?

(odgovor članu sonček76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2005 11:46:05   
lana38
Mene pa je ta mesec špikalo že okrog 5 dne ciklusa. Potem so me od 11 do 14 dne zelo boleli jajčniki. 11 dan sem imela tudi O, če lahko verjamem BT. Danes zjutraj pa sem imela full napete prsi. Ne vem, kaj naj si mislim...Ponavadi se mi neka napetost javi par dni pred M.

(odgovor članu sonček76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2005 11:54:04   
S22
lana38,in vse ostale . Želim vam neM,in čimprejšnjo zanositev. Kaj pa vemo,morda ste pa že? Držim pesti!!!
LP

(odgovor članu sonček76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2005 11:55:53   
*zvezdica*
Mene je ful špikalo spodaj...pa nisem še vedla da sem noseča...špikal me ja pa ene 3 tedne...potem so se zadeve umirile

(odgovor članu sonček76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?