čebelica maja -> Silikonski nederček (22.9.2005 9:47:18)
A je mogoče katera kupila nederček, ki se samo prilepi na kožo in dejansko nima nobenih naramnic. Danes sem gledala eno TV prodajo in me full mika, da bi ga kupila - je pa tudi push up, kar je full fajn za majhne prsi. Jaz sem bolj revca glede velikosti in bi imela kaj takega. A je katera to naročila in uporablja?
buča -> Silikonski nederček (22.9.2005 10:14:20)
jest sem junija naročila,dobila sem prejšnji teden in sem jim rekla,da naj si jih nekam vtaknejo,k pozim pa tega res ne rabim ............tko,da ne vem...
hati -> Silikonski nederček (22.9.2005 10:31:54)
Oj čebelica maja. No moja sestra si je omislila ta nederček in je z njim zadovoljna. Uporablja ga ob navadnem, ji služi bolj kot eni vložki. Je pa dokaj prijetno na otip in ona je zadovoljna.
cukrček, jaz se strinjam s tabo- vse te fore brez naramnic (vsaj meni) ne delujejo, kakor da bi prsa povečale.. jaz pravim- če ne moreš probat je brezveze kupovat.. vsak modrc ne paše vsaki ženski
cukrček, jaz se strinjam s tabo- vse te fore brez naramnic (vsaj meni) ne delujejo, kakor da bi prsa povečale.. jaz pravim- če ne moreš probat je brezveze kupovat.. vsak modrc ne paše vsaki ženski