Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 2.11.2015 22:21:14
|
|
|
|
Amour
|
Joj, punce, hvala za vaše navijanje, res. In vračam vse objemčke. Vam vsem privoščim en velik plusek ali dve debeli črtici še ta mesec Saj še ne dojemam. Čakam en reality check, upam, da ne bo prekrut.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 8:02:36
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: važin Čestitke Amour Kje si pa nabavla ta čaj? Kakšna lekarna mogoče? Sanolabor ... Jaz jo pijem že kar nekaj časa ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 8:03:03
|
|
|
|
Janchek81
|
Amour čestitkeeeee
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 12:14:26
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Amour čestitke! Da bi bilo vse vredu do konca. Je pa prav, da ne poveš takoj vsem, bolje vsaj do 1. pregleda počakat ali nuhalne. Boš junijka ali julijka? Jaz samo čakam, da me kdo pogrunta. Sem tako napihnjena, nekatere hlače že komaj zapnem. Ene so fajn elastične, upam, da zdržijo še malo. Če ne bo treba pa v nabavo. Pa sem šele 8. teden, kaj še bo. Sem samo čakala zadnjič mamo, da bo kaj komentirala, ko je bila pri nas, pa jo je naša očitno preveč okupirala, da bi moj trebuh opazila. Apetit imam pa tak, da je groza. Ma vse bi zmazala, prav prikazuje se mi kakšna hrana. Ampak mi ni panike, pri prejšnji n je šlo vse dol, pa še malo zaloge od prej. Ni vraga, da ne bi šlo tudi tokrat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 12:21:10
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Amour čestitke! Da bi bilo vse vredu do konca. Je pa prav, da ne poveš takoj vsem, bolje vsaj do 1. pregleda počakat ali nuhalne. Boš junijka ali julijka? Jaz samo čakam, da me kdo pogrunta. Sem tako napihnjena, nekatere hlače že komaj zapnem. Ene so fajn elastične, upam, da zdržijo še malo. Če ne bo treba pa v nabavo. Pa sem šele 8. teden, kaj še bo. Sem samo čakala zadnjič mamo, da bo kaj komentirala, ko je bila pri nas, pa jo je naša očitno preveč okupirala, da bi moj trebuh opazila. Apetit imam pa tak, da je groza. Ma vse bi zmazala, prav prikazuje se mi kakšna hrana. Ampak mi ni panike, pri prejšnji n je šlo vse dol, pa še malo zaloge od prej. Ni vraga, da ne bi šlo tudi tokrat. Mame ponavadi hitr začnejo slutit....men se še poznal ni k me je vprašala, če sm maybe noseča Je pa res, da smo se vsak dan videvali, ker smo bili še skupaj doma...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 12:24:43
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Če se vidiš vsak dan je drugače. Mi se na ene 14 dni. Saj bi ji povedala, ampak naši punci pa še ne tako hitro, ker je tak čvek, da bodo naslednji dan vsi vedeli. Dokler ni ziher vse OK je za počakat. Je enkrat mi pravila, da je ena prijateljica iz vrtca pravila, da je mami imela dojenčka v trebuščku, potem pa ne več. Pa mi ni, da bi kaj takega razlagala, če bi do tega prišlo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 12:28:02
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Če se vidiš vsak dan je drugače. Mi se na ene 14 dni. Saj bi ji povedala, ampak naši punci pa še ne tako hitro, ker je tak čvek, da bodo naslednji dan vsi vedeli. Dokler ni ziher vse OK je za počakat. Je enkrat mi pravila, da je ena prijateljica iz vrtca pravila, da je mami imela dojenčka v trebuščku, potem pa ne več. Pa mi ni, da bi kaj takega razlagala, če bi do tega prišlo. Jaz sem tudi mnenja da se počaka ... sploh po mojih izkušnjah je bilo težko ljudem, ki se nismo lih vsak dan videvali povedati kaj se je zgodilo Sploh pa kakšen mi je prbil 'a nisi rekla, da imaš rok januarja' ... halooo? Dej ugasn se pa mir mi dej ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 12:39:22
|
|
|
|
MauMow
|
Amour čestitke!!!! Tudi midva sva počakala do nuhalne da sva kolegom povedala za nosečnost. Staršem pa sva po prvem pregledu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 12:48:17
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow Amour čestitke!!!! Tudi midva sva počakala do nuhalne da sva kolegom povedala za nosečnost. Staršem pa sva po prvem pregledu. Uf, jaz bom ponovno čakala do morfologije ( to štejem une k se vidmo pač na vsake kvatre ) Staršem bom itak povedala takoj .... pa unim petim najbljižjim ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 12:52:51
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: MauMow Amour čestitke!!!! Tudi midva sva počakala do nuhalne da sva kolegom povedala za nosečnost. Staršem pa sva po prvem pregledu. Uf, jaz bom ponovno čakala do morfologije ( to štejem une k se vidmo pač na vsake kvatre ) Staršem bom itak povedala takoj .... pa unim petim najbljižjim ... Ja vem zaradi slabe izkušnje... No midva sva staršem povedala po prvem pregledu, ker prvič pač nismo mel srčka. Pol pa je prišla nuhalna pa sva nekak kr obstala v tem da nisva povedala, ampak pol sva mela pa piknik za RD od dragega in so prišli kolegi pa smo se mal pohvalili, ker sta dva tut bla noseča. Drugače pa ne razlagama ravno na okoli da sva noseča. Nekak ne vidim v tem efekta da bi se hvalila. Ker nikoli ne veš kako in kaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 15:12:31
|
|
|
|
Adelle
|
Punce a si jst domisljam al ne vem kaj... ce sm recimo a je normalno da mi je ze zdej slabo?? Rok za menstro je nekak vceri/danes, v cetrtek mam krvni test 15 dan po ET, ampak vceri popoldne me je neka slabost mal dajala, dons pa ful... zadnjo uro sm trikrat laufala na skoljko, sicer bruhala nism ne vem zakaj, ampak mi gre na bruhanje,sili me,slabo mi je... zdej upam da ni kaksna trebusna viroza pa da si jst to napacno razlagam... torej a je prezgodi za slabosti al ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 15:20:49
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Adelle Punce a si jst domisljam al ne vem kaj... ce sm recimo a je normalno da mi je ze zdej slabo?? Rok za menstro je nekak vceri/danes, v cetrtek mam krvni test 15 dan po ET, ampak vceri popoldne me je neka slabost mal dajala, dons pa ful... zadnjo uro sm trikrat laufala na skoljko, sicer bruhala nism ne vem zakaj, ampak mi gre na bruhanje,sili me,slabo mi je... zdej upam da ni kaksna trebusna viroza pa da si jst to napacno razlagam... torej a je prezgodi za slabosti al ne? Upam da je od nosečnosti. Meni so se začele 5 teden.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 15:31:41
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Čisto možno, da je od nosečnosti. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 16:33:14
|
|
|
|
važin
|
Amour že pijem Janchek 81 sem kupila v sanolaborju, niso mel v lekarni, pa sem bla v dveh.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 18:19:09
|
|
|
|
Adelle
|
Sej ne morem verjet da sm spet ugodila mojmu, da nardim test....prisel je iz sluzbe in mi povedal da je kupil test, ce bi ga nardila... rekla sm da ga bom jutr zjutri, pa me je vseen preprical da naj ga zdele... in je seveda negativen! Aaaa zmesal se mi bo no
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 18:25:20
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Lahko je preveč razredčen urin, zato se test raje dela z jutranjim urinom. Kateri test si delala nazadnje?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 3.11.2015 18:27:25
|
|
|
|
Adelle
|
Sam je vseen dons 13dan po ET, mogl bi bit realen rezultat... delala sm viola iz mullerja... pocasi zacenjam mislit da ocitno ne bo nic od tega...k bu vsaj bla rahla crtica...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 4.11.2015 10:55:25
|
|
|
|
Amour
|
Jaz tudi nisem za, da se vsem pove takoj. Doma me bodo zgruntali, vsaj sestra, ki dela med drugim z dojencki, tako da, ce drugega ne, bi ji povedala, dai lahko tudi kaj svetuje. Mama je ze v nedeljo vedela, se preden sem sama vedela. V sluzbi bom pa povedala po prvem pregledu, ki ga imam konec novembra, ker zaradi narave dela ne bom mogla cakati na nuhalno. V katerem koli drugem letnem casu bi lahko cakala, v tem casu pa zal ne, ce hocem opravljati delo tako, da bo v prid nosecnosti. Adelle, meni ze v petek ni bilo ok, ampak tega nisem povezovala z nosecnostjo, ker sem mislila, da nic ne bo. No, danes se vedno ni ok, ampak zdaj imam vsaj razlog :) Marcevka, julijka bom :) Aja, naredila sem po dveh sumljivih First Sign (rahla crtica) tudi CB in roza Duchesse iz Müllerja, oba sta pokazala izrazit plusek oz. crtico ...
< Sporočilo je popravil Amour -- 4.11.2015 10:57:31 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 4.11.2015 15:40:38
|
|
|
|
Adelle
|
Punce jst danes cel dan sam laufam na wc in pricakujem sam kdaj se bo ulila dol me pritiska, vsake toliko zaspika k da bom glihkar dobila jo... tko da ta estima mi prav nc ne pomaga, ker mi skoz neki tece pa se bojim da je pa laufam na wc preverit...zaenkrat je se ni, upam pa resnico upam da je sploh ne bo.. komi cakam jutr da izvem.... me je kr strah
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 4.11.2015 15:55:57
|
|
|
|
Beat
|
Adelle, držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 4.11.2015 21:58:23
|
|
|
|
Amour
|
Adelle, tudi jaz držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 4.11.2015 22:04:55
|
|
|
|
Adelle
|
Hvala punce... mam tako mesane obcutke, dons sm cist zmesana... tako mocno si zelim da bi se jutri zgodil cudez, ne znam vam opisat.. mislim da bom slabo spala danes... se beremo jutri...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 4.11.2015 22:06:37
|
|
|
|
Beat
|
Adelle, tudi jaz tako upam. Res ti želim, da ti bo jutri test pozitiven.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 4.11.2015 22:11:06
|
|
|
|
Amour
|
Itak boš slabo spala :) Jaz sem slabo spala obe noči po prvem testu, ko nisem vedela, pri čem sem ... Ampak ne obupaj do konca!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2015 5.11.2015 7:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Amour cestitke Lepo nosecnost do konca Adelle zate pa mocno stiskam danes pesti.... Aninimna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?