Marčevka2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Joj pri nas v vrtcu so tudi uši, celo v naši skupini, upam, da jih ne fašemo. Ena je pisala, da je preventivno kupila nekaj in našpricala glavo otroku? Torej jih še nima? Tole me res zanima in kaj imaš? Pa norice imamo tudi v skupini Sam a ni tko, da če si norice prebolel, da naj jih nebi več dobil in, da v tem primeru niso nevarne za plod? Ker tega je tut mene strah. Mi imamo Paranit sprej proti ušem. In električni glavnik. Je pa včeraj ena v vrtcu povedala,da najbolj pomaga lak za lase, da se uši ne morejo oprijet las. Jaz grem danes v nabavo. Včeraj je vzgojiteljica nekaj naši spet našla, ali gnido ali uš, ne vem. Naša ni znala povedat. Uš bolj težko, ker smo en dan prej oprali in prečesali. Tako, da le lahko bila od koga drugega, ker ti otroci ves čas glave skupaj tiščijo. Tako, da smo zvečer celo zgodbo ponovili, pa še na nama. Meni se bo zmešalo. Sedaj bom že prav paranoično te lase pregledovala vsak dan. Da o tem, da imam cunj za oprat, kot, da nas je 10, pa smo samo 3, pa raje ne bi. Norice lahko dobiš 2x vživljenju, če prvič ni bila dovolj agresivna okužba. Ker meni je mama trdila, da sem jih imela in sem jih dobila kot odrasla. Problem je bil, da sem bila cel teden z našo in me je prav fajn okužila. Če bi bila le 5 minut z njo, verjetno ne bi (ala srečanje s človekom). Tako, da upam, da sem sedaj imuna. ker to pa je bilo trpljenje. Sem takrat rekla, da bi raje šla še enkrat rodit, bi bilo vsaj v enem dnevu konec, tako pa se je vleklo 3 tedne. Sofie dobrodošla nazaj.Lahko traja nekaj časa, da se uredi cikel, nimaš kaj. Držim pesti, da se čim prej uredi in, da vama rata. Jaz pa imam čez 3 tedne pregled. Kako se mi bo vleklo, za znoret. Imam samo sreča tako uro, da ne bo treba dopusta jemat. Ga bo treba potem kasneje vsakič. Upam, da bo vse vredu. Ker sem enkrat že imela prazno vrečko samo molim, da bo srček in vse kot je treba. Me pa že daje utrujenost, po 18. sem kot cunja. Jutri se moram naspat, da bom sploh prisebna.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 16.10.2015 8:30:32 >
|