|
RE: IVF, kratki postopek - september 2015 22.9.2015 14:16:11
|
|
|
|
alleya
|
superlu čestitam in privoščim iz srca Tako se dela! Kar umiri se lepo, bodi sproščena in želim ti prijetno pripravo na malo štručko No, jaz pa prinašam današnje info glede stopke: tista, ki je napisala, da ti jo dajo v najbližjem ZD ali pač za to usposobljeno osebje (sorodnica ali znanka, ki je medicinska s.), ima prav. Te ampule so preveč občutljive ... no, pač ni za tvegat, ane? Mi kot laiki, lahko hitro kaj narobe naredimo... Stopka pa pač mora bit. Drugače sem pa ful srečna, ker mi je zdravnica danes na UZ rekla, da nič zato, če je samo en jajčnik, pač ta dela 100/h , sem bila zelo pomirjena. In upam, da bo res vse tako kot je prav, da nam rata Jaz bi se lahko sama špikala, ampak je moj mož zlatek in me špika on. Jaz pač gledam, mu pridržim, če je potreba ... sem si pa pred leti že dajala injekcije, ko sem bila za krčne žile operirana. Tako, da ni nek big deal ... bolj mi vzbuja neprijetnost, te injekcije pa to... ta pribor pa to. Ampak vem za kakšen cilj in to je to, cilj opravičuje sredstva Jaz sem nekako sproščena in v srcu popolnoma mirna ter pripravljena na potek postopka ...mislim, da sem res psihično čisto pripravljena na to, ne glede na to, kakšen bo izid.
|
|
|