|
RE: IVF, kratki postopek - september 2015 21.9.2015 12:16:11
|
|
|
|
alleya
|
Ja, jaz jih imam že 35 in ker imam tudi le en jajčnik, bi lahko malo čez prste pogledali, hihi ... jaz se tudi ne bi branila, če bi bili dvojčki. Ko bi le vedela, kaj je takrat pri meni (kot se po mojih opažanjih zdi, tudi nekajkrat prej) povzročilo spontani splav, potem, ko sva PAZI to spontano zanosila tik preden sva hotlav postopek ... Potem me sedaj ne bi toliko skrbelo, saj bo oploditev popolnoma pod nadzorom Tako je tajazan preživet bo treba tako punkcijo kot vse ostalo, kakorkoli sedaj obračamo. Ni druge. Glede prehrane oz. dodatkov: Jaz imam sicer preveč kil, vem pa, da ni ravno dobro, da bi se sedaj spravila hujšat, kajne? Še sestra v bolnici, ko sem prejela injekcije je rekla, ko je videla mojo gubo na trebuhu joj, tole je pa boljše kot pri eni ženski pred vami, saj gospa ni imela popolnoma nič maščobe na trebuhu - in je rekla, da bo kar problem zaradi dajanja injekcij... No, končno vsaj za nekaj pride prav to, da imam preveč kil No, sicer se držim, da ne pretiravam s sladkarijami in tudi količine sem nekoliko prilagodila. Mislim, da je potrebna zmernost, kot pri vsem ... Drugače pa jemljem folno kislino in matični mleček, preden sem začela s postopkom - med menstruacijo, sem jemala železo ... ne vem, ali bi bilo priporočljivo še kaj jemati. Ali je bolj pametno, da paziš nase, da se ne prehladiš ali kaj takega ... v tem četnem času je to kar hitro možno ...
|
|
|