3D/4D UZ Slovenj Gradec (ginekološka ordinacija Štorklja) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

EVELA -> 3D/4D UZ Slovenj Gradec (ginekološka ordinacija Štorklja) (8.9.2015 17:35:33)

Pozdravljene,

zanima me, če ima katera izkušnje z ginekološko ordinacijo Štorklja, in sicer sem se tja naročila na 3D/4D UZ, pa me zanima, kako ste bile zadovoljne..

PEDAGOGINJA -> RE: 3D/4D ULTRAZVOK SLOVENJ GRADEC (ginekološka ordinacija Štorklja) (9.9.2015 15:07:43)

Hej.Jaz sem v prvi [sm=nosecka.gif] in tudi zdaj hodim k njej.SUPER ŽENSKA[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Ne bo ti žal,verjemi,z moje strani same pohvale,pa še full moderne aparature in doktorat ima...Pa še partner in bratci,sestrice so lahko zraven pri pregledu...lp

Neli_31 -> RE: 3D/4D ULTRAZVOK SLOVENJ GRADEC (ginekološka ordinacija Štorklja) (9.9.2015 17:18:19)

Jaz sem slišala zelo slabe izkušnje- enkrat je kazalo srček da bije enkrat ne, tako da jaz grem v Velenje. Poglej na splet.

ajataja -> RE: 3D/4D ULTRAZVOK SLOVENJ GRADEC (ginekološka ordinacija Štorklja) (11.9.2015 13:52:47)

Jaz sem hodila tja vse tri nosečnosti in sem zelo zadovoljna z njo...tudi nekaj kolegic in znank hodi tja in so vse zadovoljne..skratka od tistih ,ki jih poznam še nisem slišala negativnih pripomb...

Stran: [1]