fino mencanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

buča -> fino mencanje (22.9.2005 8:30:42)

men pa je tko fino,kt se s Piko skupaj zvečer uleževa,potem pa jo čoham,k ji paše ona pa k men nogice stisne in full menca...mene to kr uspava...pa jest tud mencam očija ni,kt ponoč dela,potem sva pa kr s tamalo skupaj,pa mencava ....a ve,pa vaši sončki tud klej mencate
............kr neki,sj vem

muki1 -> fino mencanje (22.9.2005 9:16:44)

Tudi, tudi. Mene pa Neža tak lubčka ko greva spat, pa po laseh mi šari, pa momlja mami moja...se kar stopim. Pa trije medvedki in telebajsek Po se z nama crkljajo. Včasih še ati,če ni kaj pomembnega na TV

puncica -> fino mencanje (22.9.2005 11:50:13)

jst je še pa pobožat ne smem, ker se dere ko zmešana, in sem zarad tega že čist nesrečna. Sem edina mama, ki jo hčera ne mara al kaj

CUKRČEK -> fino mencanje (22.9.2005 11:54:24)

Moja 15m stara hči mi od začetka zaspi v naročju. In sicer tako, da je obrnjena k meni, nogice ima narazen in se stiska k meni. Vmes jo moram čohati po laseh in hrbtu, zadnje čase ji ful paše, a jo čohljam po nogicah. In tako zaspi...potem jo seveda dam v svojo posteljico, kjer do jutra lepo mirno spančka.

To stiskanje in čohanje nama ful paše, vmes se še kar naprej lupčkave, da prineseve not za čas, ko spi

Anonimen -> fino mencanje (22.9.2005 13:57:48)

Joj, kdaj bo že to, ko mi bo rekel: Mami. Komaj čakam!

Vera* -> RE: fino mencanje (24.9.2005 4:49:46)

puncica,tudi Rok se meni nikakor ni pustil stiskat in lubčkat.Šele zdaj ko je že pravi dec,se stisne zvečer in mi da lupčka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: fino mencanje (24.9.2005 11:17:39)

Naša se tud še  ne stiska. Komaj čakam da se bova stiskale, pa cerklale... Pa da mi bo rekla mami.
Uf. Kdaj bodo prišli tisti časi.
lp
Tash

Anonimen -> RE: fino mencanje (24.9.2005 11:33:55)

Ni lepšega na svetu kot slišati besede: "mami moja mami" in "meka,meka"(mleka), pa tako se stiska k meni, ponoči pa jo nekaj matra, me kliče, pa vpije"niki, niki" ne vem kaj bi to pomenilo ? ,
zjutraj je naravna budilka, jo za v vrtec ni treba buditi, že vpije "pa pa"
- ravno danes je dopolnila 17.mesecev :)

Stran: [1]