Rina2 -> RE: MAJčice 2016 (9.10.2015 13:12:05)
|
Hmm, ja. Imam izkušnje iz prejšnjih nosečnosti z vsemi tremi. Tako Strahovo kot Tulovo in Pušenjakom. in vse res samo super izkušnje. Profecionalci do konca. Zato se težko odločim, Strahova bi naj imela naj najboljše aparate v Slo,(če to še drži), pa sestra je bila slabo leto pri njej na vseh pregledih in je bila super zadovoljna. Mi je rekla, de je dobila res vrhunsko obravnavo... Saj ko sem jaz hodila k njej so tudi vsi govorili, kako da se je full poslabšala in je katastrofa, pa je bila na mojih pregledih izjemna. Nič je ne branim, pač povem moje izkušnje ;-). Pušenjak pa je itak Legenda. Brez njega vprašanje če bi moja prva hči bila danes zdrava ali pa sploh z nami. Ker pa si želim, da mi Amnio dela prav Pušenjak se malo bolj nagiban na samoplačniško NS k njemu, da se potem na podlagi rezultatov odločimo glede amnio. Tudi krvni test je opcija. A mogoče katera ve, kaj je bolj zanesljivo amnio ali krvni? In kateri testira na več kromosomskih napak? Se vam pa tudi jaz pridružim na FB enkrat konec meseca ko bo NS za mano.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|