KUPIM knjigo Ko bom velika: zdravnica Nina (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Kupim - prodam

Sporočilo

knjiga1 -> KUPIM knjigo Ko bom velika: zdravnica Nina (1.9.2015 15:32:46)

Pozdravljeni. Zanima me, če slučajno kdo prodaja knjigo Ko bom velika: zdravnica Nina od avtorice Emelie Beaumont? Knjigo bi rad podaril punci(Nini), ki bo diplomirala iz medicine :) Poizkusil sem že pri več založbah in antikvariatih, ampak ni odobrilo sadov :). Če se najde, ki jo prodaja ali pa še ve kje se jo da dobiti se toplo priporočam za odgovor.

Lp

Paštetka -> RE: KUPIM knjigo Ko bom velika: zdravnica Nina (1.9.2015 17:21:03)

Pozdravljeni, fant!
[sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif]

Se mi zdi ful simpatično. Pri nas sicer imamo doma dve podobni knjigi varuška in na obisku, no dve sem našla. Zdravnice ne najdem, čeprav se mi dozdeva, da bi morala nekje biti. Bom vprašala hčerko, ko pride domov s treninga. Ona jih ima na broju. [sm=jezicek.gif]

Vam pa z veseljem pomagam oz. dovolim in tudi delim objavo na časovnici FB bloga 220 stopinj poševno, če želite. Je kar precej sledilcev.

Lp, u.

knjiga1 -> RE: KUPIM knjigo Ko bom velika: zdravnica Nina (1.9.2015 17:28:21)

O hvala lepa za hiter odgovor :) No če jo slučajno najdete in ste jo pripravljeni prodati, jo z velikim veseljem kupim :) Se pa tudi strinjam z objavo na Vašem FB blogu :)

Lp :)

Paštetka -> RE: KUPIM knjigo Ko bom velika: zdravnica Nina (1.9.2015 17:32:02)

IZVIRNO SPOROČILO: knjiga1

O hvala lepa za hiter odgovor :) No če jo slučajno najdete in ste jo pripravljeni prodati, jo z velikim veseljem kupim :) Se pa tudi strinjam z objavo na Vašem FB blogu :)

Lp :)

No, čakam objavo, da vam jo potrdim. ;) če bo zraven slikica bo še boljše.

Stran: [1]