Anonimen -> RE: Koga s seboj v porod., če očka noče? (24.9.2005 19:00:05)
|
Pri taki stvari, kot je porod, še posebej če je prvič, mislim, da si vsaka nosečnica želi zraven pomoč nekoga, ki mu 100% zaupa. Kako bo pri nama, še ne vem, moj možek je prej stalno trdil, da to ni za njega (pa ne zaradi krvi ali česa podobnega), ker ga porod sploh ni zanimal, zadnje čase pa kar nekaj govori o tem, da bi mogoče pa le šel. Prej ni imel realne predstave o nosečnosti in porodu, sedaj je to bližnja prihodnosti in na vse skupaj gleda z druge perspektive. Ga pa v nobenem primeru ne bom silila. Hočem, da je tam zaradi sebe in ne zaradi moje prisile. Mislim, da mi bo le tako lahko resnično stal ob strani. Če slučajno le ne bo šel, pa še ne vem, koga bi vzela, mamo ali dobro prijateljico. Mami je medicinska sestra, tako da ji je to bližje, kolegica pa mislim, da razume vsako mojo željo, ne da bi jo sploh izgovorila. Ampak zanjo me je strah, ker sama še ni rodila, da bi se potem ustrašila, ko bi videla, kako stvar poteka v resnici. Saj je še čas, bodoči očka se tudi opogumlja...
|
|
|
|