Anonimen -> RE: icsi avg sep 2015 (17.9.2015 10:15:43)
|
Ooooooj Anonimna[sm=pikapoka1.gif] tukaj [sm=smiley1.gif] Jaz sem super...že grejem dve pikici [sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif] Imela res super punkcijo, bom rekla, kar brez bolečin, vendar pa me je zvilo, ker je bilo partnerjevo seme izredno slabo[sm=smiley19.gif] (glede na to, da je bilo v vseh prejšnjih postopkih zadovoljivo, je bilo sedaj porazno). Ima številne levkocite v semenu, preverit sva šla tudi kri pa jih tam nima povečanih, razen en parameter K-MCHC in eozinofilce...je pa nonstop utrujen (ne samo od dela). Mogoče katera ve, kaj bi to lahko nakazovalo? Kljub vsemu je bil rezultat zelo dober, glede na vse skupaj in zdravniki so se zato odločili, da gresta tokrat z mano kar dva[sm=smiley36.gif] Kar smejalo se mi je (malo od živčkov, ker sta lahko dva in zato ker sem lahko hvaležna, da sta SPLOH dva----z nama mislim, da so bili trije pari, ki jim ni uspelo-in jim pošiljam same pozitivne misli, da jim bo uspelo, ker res vsakemu želim, da enkrat povije svojo štručko)[sm=smiley31.gif] Sem pa sproščena...kar bo, bo :) Kot je imela ena (mislim, da Witch) napisano: Da tisto, kar ti je namenjeno, vedno pride k tebi ob pravem času [sm=smiley1.gif] Kako ste kaj ostale?
|
|
|
|